Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 210 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Lõigake sibul ja seened väikesteks tükkideks ja pruunistage väheses õlis valmiduseni. Lisage soola, pipart ja hautage suurel tulel kuni liigne vedelik on välja auranud. Jahutage.
  2. Keetke hirsitangud, kergelt hõõruge lusikaga pudrutaoliseks, lisage soola maitse järgi ja jahutage.
  3. Vormige kroketid: asetage hirsipudrust karaskile väike kogus seenetäidist, pigistage karask kokku ja vormige pallikujuliseks. Paneerige riivsaias ja praadige fritüüris kuni kuldse kooriku moodustumiseni.
Soovitused

Et hirss tuleks välja rohkem vürtsikas, siis keemise ajal võite oma maiste järgi lisada tüümiani, majoraani, basiilikut ja küüslauku. Maitse tuleb huvitav, ebatavalise vürtsika aroomiga.

Koostisosad
Hirss 100 g
Marineeritud šampinjonid TRADITIONAL, 314ml 1 purk
Sibul 1 tk
Riivsai 7 spl
Taimeõli 7 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA