Samm 1
Sulatage köögiviljasegu külmikus.
Samm 2
Kui köögiviljasegu on täiesti sulanud, pange see ahjuvormi ja asetage kuni 210 °C kuumutatud ahju, küpsetage 5 minutit.
Samm 3
Jahutage üleküpsetatud köögivilju.
Samm 4
Koorige noaga apelsin, tükeldage kooritud apelsin seibideks ja poolitage need.
Samm 5
Hõõruge münt, mesi, sidrunimahl, veidike soola, pipart ja oliiviõli nuimikseriga ühtlaseks kastmeks.
Samm 6
Asetage sügavamale taldrikule jahtunud köögiviljasegu, spinatilehed, puistake peale konservherneid, granaatõunaseemneid, apelsinitükke, oliive, murendage fetajuustu ja piserdage mündi-meekastega üle.
Valmistussoovitus
Tehke mündi-meekaste vähemalt 2 tundi enne salati valmistamist.