1. >Retseptid
  2. >Köögiviljasegu ubade ja speltaga, apelsini, oliivide ja fetajuustuga

Köögiviljasegu ubade ja speltaga, apelsini, oliivide ja fetajuustuga

Kerge
1 inimest
Koostisained
1 portsjoni jaoks
Külmutatud köögiviljasegu Cereali ubade ja speltaga Bonduelle 120g

Mustad oliivid Bonduelle 20g

Konservherned Bonduelle 40g

Granaatõunaseemned 20g

Apelsin 100g

Spinatilehed 20g

Fetajuust 20g

Värske münt 2g

Mesi 5g

Sidrunimahl 5g

Oliiviõli 30g

Maitse järgi soola ja pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
Külmutatud köögiviljasegu Cereali ubade ja speltaga Bonduelle 120g

Mustad oliivid Bonduelle 20g

Konservherned Bonduelle 40g

Granaatõunaseemned 20g

Apelsin 100g

Spinatilehed 20g

Fetajuust 20g

Värske münt 2g

Mesi 5g

Sidrunimahl 5g

Oliiviõli 30g

Maitse järgi soola ja pipart
    Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
  • CEREALI segu köögiviljadest ja teraviljast
  1. Samm 1
    Sulatage köögiviljasegu külmikus.
  2. Samm 2
    Kui köögiviljasegu on täiesti sulanud, pange see ahjuvormi ja asetage kuni 210 °C kuumutatud ahju, küpsetage 5 minutit.
  3. Samm 3
    Jahutage üleküpsetatud köögivilju.
  4. Samm 4
    Koorige noaga apelsin, tükeldage kooritud apelsin seibideks ja poolitage need.
  5. Samm 5
    Hõõruge münt, mesi, sidrunimahl, veidike soola, pipart ja oliiviõli nuimikseriga ühtlaseks kastmeks.
  6. Samm 6
    Asetage sügavamale taldrikule jahtunud köögiviljasegu, spinatilehed, puistake peale konservherneid, granaatõunaseemneid, apelsinitükke, oliive, murendage fetajuustu ja piserdage mündi-meekastega üle.
Valmistussoovitus
Tehke mündi-meekaste vähemalt 2 tundi enne salati valmistamist.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Indiapärased aedviljapannkoogid

    Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!

  • Makaronid hernestega

    Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepärasel...

  • Mehhiko tortiljad

    Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valm...