1. >Retseptid
  2. >Praetud lillkapsas maisi ja rohelise sibula salatiga

Praetud lillkapsas maisi ja rohelise sibula salatiga

Kerge
1 inimest
Koostisained
1 portsjoni jaoks
Lillkapsas 200g

Konservmais Bonduelle 80g

Roheline sibul 10g

Puhastatud küüslauk 1g

Hapukoor 10g

Kreeka jogurt 10g

Petersell 1g

Praadimiseks toiduõli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
Koostisained 1 portsjoni jaoks
Lillkapsas 200g

Konservmais Bonduelle 80g

Roheline sibul 10g

Puhastatud küüslauk 1g

Hapukoor 10g

Kreeka jogurt 10g

Petersell 1g

Praadimiseks toiduõli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
  1. Samm 1
    Tükeldage lillkapsas paksudeks praetükkideks, maitsestage soola ja pipraga, praadige pannil pruuniks ja küpsetage kuni 180 °C kuumutatud ahjus 7-10 minutit.
  2. Samm 2
    Kuni lillkapsas küpseb, peske sibulapealsed ja hakkige parajaks.
  3. Samm 3
    Peske petersell ja hakkige peeneks.
  4. Samm 4
    Hakkige küülauk peeneks.
  5. Samm 5
    Asetage kaussi konservmais, hakitud sibulapealsed (jätke veidike kaunistamiseks), hakitud petersell, küüslauk, maitsestage suhkru, soola ja pipraga, lisage Kreeka jogurt, hapukoor ja segage hoolikalt läbi.
  6. Samm 6
    Asetage küpsetatud lillkapsas taldrikule, katke maisisalatiga, puistake hakitud sibulat peale.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!

  • Mehhiko tortiljad

    Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valm...

  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja ...