1. >Retseptid
  2. >Kikerherne hummus pekanipähkliga

Kikerherne hummus pekanipähkliga

Kerge
1 inimest
Koostisained
1 portsjoni jaoks
Granaatõunaseemned ja värske tüümian

Tahini (seesamipasta) 65 g

Aurutatud kikerherned BONDUELLE VAPEUR 300 g

Oliiviõli 60 g

Sidrunimahl 40 ml

Küüslauk 20 g

Jahvatatud vürtsköömen 5 g

Pekanipähklid 20 g

Sool

Pipar
Koostisained 1 portsjoni jaoks
Granaatõunaseemned ja värske tüümian

Tahini (seesamipasta) 65 g

Aurutatud kikerherned BONDUELLE VAPEUR 300 g

Oliiviõli 60 g

Sidrunimahl 40 ml

Küüslauk 20 g

Jahvatatud vürtsköömen 5 g

Pekanipähklid 20 g

Sool

Pipar
  1. Samm 1
    Kallake kikerherned nuimikseri anumasse. Lisage seesamipasta, küüslauguküüned, sidrunimahl ja toiduõli, maitsestage soola, vürtsköömne ja pipraga. Algul peenestage mass pulseerival režiimil ja minuti pärast – ühtlasel režiimil, kuni saate ühtlase kreemja pasta.
  2. Samm 2
    Serveerige hummust sügaval taldrikul. Suruge keskele lusikaseljaga süvend ja kallake süvendisse oliiviõli. Kaunistage granaatõunaseemnete, pekanipähklite ja tüümianiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Itaalia salat

    Rända koos Bonduelle'iga! Mozzarella ja rikkaliku aedviljavalikuga tunned, justkui lõunataksid Itaalias.

  • Bonduelle'i salat

    Salat on kiire amps, mille saab alati hõlpsalt valmis! Sel korral pakume sulle traditsioonilist sala...

  • Maroko salat

    Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Marokosse.