1. >Retseptid
  2. >Lillkapsa-riisipilaff sidruni ja peterselliga taimetoitlastele

Lillkapsa-riisipilaff sidruni ja peterselliga taimetoitlastele

Keskmine
2 inimest
Koostisained
2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi

80 ml köögiviljapuljongit

1 g värsket koriandrit

20 g õli

20 g võid

50 g sibulaid

Pool sidrunit

5 g peterselli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
Koostisained 2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi

80 ml köögiviljapuljongit

1 g värsket koriandrit

20 g õli

20 g võid

50 g sibulaid

Pool sidrunit

5 g peterselli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
  1. Samm 1
    Lase lillkapsariisil üleöö külmikus sulada; nõruta. Koori sibulad, pese ja lõika väikesteks 4-5 mm suurusteks kuubikuteks. Pese petersell, eralda lehed vartest ja haki noaga peeneks.
  2. Samm 2
    Kuumuta pliidil pott, lisa õli ja prae sibulad koos tüümianiga läbi. Prae 2-3 minutit keskmisel kuumusel segades. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga, aga ära liialda.
  3. Samm 3
    Lisa praetud sibulatele nõrutatud lillkapsariis ja prae korralikult läbi. Keeda umbes 3-4 minutit, kõrgemal kuumusel pidevalt segades.
  4. Samm 4
    Hoia köögiviljapuljong soe, et peale valades ei jahutaks see juba potis olevaid kuumi koostisosi. Vala köögiviljapuljong potti ja lase keema tõusta. Kui see on keema tõusnud, lase keeda umbes 5-6 minutit, kuni puljong aurustub.
  5. Samm 5
    Aurutatud pilafile riivi poole sidruni koor (mahla ära pigista), lisa pool hakitud petersellist, või, sega korralikult läbi ja maitse, vajadusel maitsesta soola, pipra või vähese suhkruga.
  6. Samm 6
    Serveeri pilaff kausis, puista peale ülejäänud petersell ja lisa sidruniviil.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Läätsesupp

    Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?

  • Lillkapsariisi täidisega Portobello seen...
  • Praetud lillkapsas maisi ja rohelise sib...