Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 4 portsjonit
  • Kalorid: 102 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Peenesta sibul ja pruunista see praepannil taimeõlis kuni on pehme — 5-7 minutit. Lisa karri, jahvatatud ja terve tšillipipar ning hauta veel minut pidevalt segades.
  2. Vala sibulale ja vürtsidele 500 ml vett ning kookospiim. Lase keema.
  3. Lisa brokoli (võib eelnevalt ka mitte üles sulatada), tükkideks lõigatud hiinakapsas, viilutatud ingver, riivitud porgand ja toored riisinuudlid. Keeda madalal tulel 5 minutit, lõpuks lisa laimimahl.
  4. Serveerimisel võib kaunistada paari tšillipipra rõnga ja laimilõiguga.
  5. Tõsta teisele taldrikule supp ja kaunista värske koriandri oksakesega. 
Soovitused

Peale tšillipipra lõikamist peske hoolikalt lõikelaud, nuga ja käed.

Koostisosad
Riisinuudlid 150 g
Laim 1 tk
Ingver (juur) 100 g
Kookospiim 400 ml
Porgand 1 tk
Brokoli, 400g 1/4 pakendit
Hiinakapsas 50 g
Punane sibul 1 tk
Karri 2 tl
Tšillipipar jahvatatud 1 tl
Tšillipipar 1 tk
Taimeõli 2 spl
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA