Informatsioon: +370 61170170

Karrioad lehtkapsa, porgandite, jogurti ja basiilikuga


  • Kogus: 3 portsjonit
  • Kalorid: 153 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis

1. Hakkige jämedalt lehtkapsalehed.
2. Koorige porgandid ja viilutage peenteks ribadeks
3. Lõigake peeneks sibul ja küüslauk
4. Pruunistage lehtkapsast, porgandeid, sibulaid ja küüslauku pannil kuumas õlis.
5. Lisage tšillioad ja küpsetage. Maitsestage soola ja pipraga
6. Pange suurde kaussi või taldrikusse, raputage peale basiilikut ja serveerige jogurtiga. 

Soovitused

Suurepärane garneering kala ja liha juurde, samuti taimetoiduna või lisandina tšilliubade juurde.

Koostisosad
Valged oad karrikastmes, 425 ml 2 purk
Lehtkapsast 300 g
Sibulat 1 tk
Suurt küüslauku 2-3 tk
Oliiviõli 2 spl
Basiilikut ¼ kimpu
Jogurtit 250 ml
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA