Informatsioon: +370 61170170

Guacamole punase oa ja maisikrõpsudega


  • Kogus: 10 portsjonit
  • Kalorid: 130 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 15 min.
Valmistusviis

1. Peske oad puhtaks.
2. Lõigake avokado pooleks, eemaldage kivi, tõstke lusikaga viljaliha välja.
3. Lõigake üks tšillipipar pikupidi, puhastage seemnetest.
4. Asetage blenderisse pool ubadest, avokaado viljaliha, tšilli, Oliiviõli, soola, pipart ja sidrunimahla. Segage kõik see ühtlaseks massiks
5. Tõstke saadud mass lusikaga maisikrõpsudele. Tõstke peale terved oad ja peeneks lõigatud tšillipipra rõngad. Kaunistage rukola lehtedega.

Soovitused

Selleks, et avokaado viljaliha ei läheks pruuniks, peab lisama sidrunimahla või sidruni hapet. 

Koostisosad
Aurutatud punased oad, 425 ml 1 purk
Avokaado 4 tk
Küüslauk 4 küünt
Sidrun 1 tk
Tšillipipar 2 tk
Oliiviõli 4 spl
Maisikrõpsud 16 tk
Rukola 50 g
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA