Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 3 portsjonit
  • Kalorid: 190 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 30 min.
Valmistusviis

1. Peenestame sibula, tšilli, ingveri ja küüslaugu.
2. Kuumutame pannil õli, lisame sibula, küüslaugu, ingveri ja tšilli. Küpsetame ca 5 minutit.
3. Potis ajame keema puljongi, lisame panni sisu ja külmutatud kõrvitsasupi Bonduelle. Maitsestame soola ja pipraga maitse järgi.
4. Keedame ca 3 minutit. Jahutame ja püreestame kreemja konsistentsini.
5. Soojendame supi uuesti ja valame taldrikutesse. Serveerime. 

Koostisosad
Kõrvitsapüreesupp, 400g 1 pakk
Suur sibul 1 tk
Tšillipipar 1 tk
Pikkune ingveritükk 3 cm
Küüslauguküünt 2 tk
Köögiviljapuljongit 500 ml
Soola ja pipart maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA