Informatsioon: +370 61170170

  • Kogus: 2 portsjonit
  • Kalorid: 171 kcal
  • Ettevalmistusaeg: 40 min.
Valmistusviis
  1. Keetke kartul keevas soolvees, püreestage, lisades kartuli keedu vettl ja rõõsa koore pulbrit.
  2. Peeneks hakitud sibul pruunistage taimeõlis kuldpruuniks. Brokolit keetke 5 minutit keevas vees. Segage sibul ja brokoli kartulipüreega. Jahutage.
  3. Valmistage taigen: lahustage soojas vees suhkur, sool ja pärm, lisage järelejäänud taimeõli ja vähehaaval segage juurde jahu. Sõtkuge kuni tainas enam ei kleepu ning pange see sooja kohta kerkima.
  4. Määrige küpsetusvorm taimeõliga, asetege õhukese kihina tainas, seejärel täidis ja jälle  tainas. Suruge taigna ääred kinni.
  5. Küpsetage 20 minutit kuni 180°С  praeahjus.
Soovitused

Kui te kasutate küpsetuspärmi, siis peab võtma kahekordsed kogust.

Koostisosad
Kartul 0,3 kg
Brokoli, 400g 1/2 pakendit
Sibul 1 tk
Taimeõli 4 spl
Pärm 5 g
Nisujahu 450 g
Suhkur 5 spl
Taimne rõõsa koore pulber 1 spl
Sool maitse järgi
PRINDI
SALVESTA
SAADA E-POST
JAGA