1. >Retseptid
  2. >Traditsiooniline tšillihautis

Traditsiooniline tšillihautis

Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes

2 sibulat

2 küüslauguküünt

500 g veisehakkliha

1 värske porru

Riivitud Emmentali juustu

2 tl jahvatatud vürtsköömneid

Kreekereid

Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes

2 sibulat

2 küüslauguküünt

500 g veisehakkliha

1 värske porru

Riivitud Emmentali juustu

2 tl jahvatatud vürtsköömneid

Kreekereid

Soola ja pipart
    Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
  • Punased oad tšillikastmes
  1. Samm 1
    Haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid pannil.
  2. Samm 2
    Seejärel lisa veiseliha ja prae umbes 10 minutit.
  3. Samm 3
    Lisa Bonduelle'i punased oad tšillikastmes ja maitseained. Prae veel mõni minut.
  4. Samm 4
    Lõika porru ribadeks.
  5. Samm 5
    Pane hautise peale porrut ja Emmentali juustu.
  6. Samm 6
    Serveeri kreekeritega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Riisisalat

    Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.

  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja ...

  • Punase oa brownie

    Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! ...