Traditsiooniline tšillihautis
Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
- Samm 1Haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid pannil.
- Samm 2Seejärel lisa veiseliha ja prae umbes 10 minutit.
- Samm 3Lisa Bonduelle'i punased oad tšillikastmes ja maitseained. Prae veel mõni minut.
- Samm 4Lõika porru ribadeks.
- Samm 5Pane hautise peale porrut ja Emmentali juustu.
- Samm 6Serveeri kreekeritega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Riisisalat
Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Punase oa brownie
Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?
Avasta lisaks ...