Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Traditsiooniline tšillihautis
Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Kerge
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube tšillikastmes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
500 g veisehakkliha
1 värske porru
Riivitud Emmentali juustu
2 tl jahvatatud vürtsköömneid
Kreekereid
Soola ja pipart
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Punased oad tšillikastmes
Samm 1
Haki sibul ja purusta küüslauk. Prae neid pannil.
Samm 2
Seejärel lisa veiseliha ja prae umbes 10 minutit.
Samm 3
Lisa Bonduelle'i punased oad tšillikastmes ja maitseained. Prae veel mõni minut.
Samm 4
Lõika porru ribadeks.
Samm 5
Pane hautise peale porrut ja Emmentali juustu.
Samm 6
Serveeri kreekeritega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Riisisalat
Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja ...
Punase oa brownie
Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! ...