Riisisalat

Lihtsasti valmiv ja üle mõistuse maitsev! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Kerge
2 inimest
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1/2 purki Bonduelle'i punaseid ube

100 g riisi

Soola ja pipart

150 g kanarinda

Karrimaitseainet

2 spl õli praadimiseks

2 tomatit

1 kurk

KASTME JAOKS:

1 küüslauguküüs

150 g maitsestamata jogurtit

50 g majoneesi

Sidrunimahla

Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1/2 purki Bonduelle'i punaseid ube

100 g riisi

Soola ja pipart

150 g kanarinda

Karrimaitseainet

2 spl õli praadimiseks

2 tomatit

1 kurk

KASTME JAOKS:

1 küüslauguküüs

150 g maitsestamata jogurtit

50 g majoneesi

Sidrunimahla

Soola ja pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Punane uba
  1. Samm 1
    Keeda riis.
  2. Samm 2
    Lõika kanarind kuubikuteks ning maitsesta soola, pipra ja karrimaitseainega. Prae küpseks.
  3. Samm 3
    Lõika tomat ja kurk kuubikuteks.
  4. Samm 4
    Nõruta punased oad. Sega kõik koostisosad omavahel kokku.
  5. Samm 5
    Valmista kaste. Purusta küüslauguküüs ja sega kokku kastme koostisainetega. Maitsesta salat.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Itaaliapärane bruschetta-suupiste

    Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.

  • Traditsiooniline tšillihautis

    Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.

  • Itaalia salat

    Rända koos Bonduelle'iga! Mozzarella ja rikkaliku aedviljavalikuga tunned, justkui lõunataksid Itaalias.

Riisisalat: võimalikud variatsioonid

Pakume teile proovimiseks mõned variandid, kui soovite tsipa erinevaid maitseid:

●    Taimetoidu variant. Kui soovite kergemat või taimset toitu, võib kana asendada keedetud või röstitud köögiviljadega, näiteks suvikõrvitsa, brokoli või paprikaga. Roa teevad veelgi värvirõõmsamaks sellele lisatud Bonduelle'i mais või rohelised herned.

●    Täistaimetoidu variant. Asendage jogurtikaste oliiviõli ja sidrunimahla kastmega ning kana – praetud kikerherneste või tofuga. Nii valmistate roa, mis sobib imehästi täistaimetoitlastele.

●    Mereandidega. Kana asemel võib kasutada grillitud krevette või suitsulõhet. See kombinatsioon sobib suurepäraselt neile, kes otsivad pidulikumat või gurmeevarianti. Kastmele võib lisada veidi sidrunimahla või tilli.

●    Eksootiline variant. Sellele salatile eksootilise maitse andmiseks võib lisada värskeid ananassi- ja mangotükke või granaatõunaseemneid.

Pakutud riisisalati variatsioonid võimaldavad katsetada ja avastada uusi maitseid. Niisiis, lähenege loominguliselt ja koostage oma ainulaadne retsept!