Viva la Mexico!

Punased oad sobivad igale poole! Suvesalatisse, hautisesse või suppi – need on alati valmis maitsekooslust rikastama.

netokogus: 400 g netomass ilma vedelikuta: 250 g
pictogramme
koostisosad

Punased oad, vesi, sool.

Suur kiudainesisaldus

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 394 kJ
Energiat (kcal) 94 kcal
Rasvad (g) 0,8 g
- millest küllastunud rasvhappeid (g) 0 g
Süsivesikuid (g) 11,4 g
- millest suhkrud (g) 0,7 g
Kiudaineid (g) 6 g
Valku (g) 7,2 g
Soola (g) 0,62 g
valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kuivatage köögiviljad ja nautige neid kohe.

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega

    Kui soovid rooga, mis ühendab endas traditsioonid ja erinevate maitsete külluse, siis võib klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito olla ideaalne valik. See retsept toob mehhiko köögi autentsed maitsed otse sinu taldrikule, ühendades mahlase, aroomika kanaliha magusa maisi ja toitvate ubadega. Iga suutäis toob esile vürtside ja koostisosade rikkaliku kombinatsiooni, mis sobib ideaalselt pehmesse tortillasse. See klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito on ülimalt maitsev ja universaalne – sobib ideaalselt nii kiireks lõunasöögiks kui ka toekaks õhtusöögiks sõprade või perega. Proovi meie retsepti ja naudi klassikalist maitset, mis kunagi pettumust ei valmista!

  • Punase oa brownie

    Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?

  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

Rohkem retsepte