Viva la Mexico!

Punased oad sobivad igale poole! Suvesalatisse, hautisesse või suppi – need on alati valmis maitsekooslust rikastama.

netokogus: 400 g netomass ilma vedelikuta: 250 g
pictogramme
koostisosad

Punased oad, vesi, sool.

Suur kiudainesisaldus

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 394 kJ
Energiat (kcal) 94 kcal
Rasvad 0,8 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g) 0 g
Süsivesikuid (g) 11,4 g
Millest suhkrud (g) 0,7 g
Kiudaineid (g) 6 g
Valku (g) 7,2 g
Soola (g) 0,62 g
valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kuivatage köögiviljad ja nautige neid kohe.

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ...

    Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need...

  • Taimetoidutortiljad

    Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutort...

  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõr...