Punase oa brownie
Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?
Kerge
4 inimest
40 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
150 g tumedat šokolaadi
50 g pruuni suhkrut
50 ml meelepärast piima
2 muna
1 peotäis meelepäraseid pähkleid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanilliekstrakti
Võid
- Samm 1Kuumuta ahi 180 °C-ni. Nõruta punased oad. Sulata tume šokolaad veevannil.
- Samm 2Mikserda kokku oad ja piim. Lisa munad, sulatatud šokolaad, suhkur, vanilliekstrakt ja küpsetuspulber.
- Samm 3Purusta pähklid suurteks tükkideks ja sega ettevaatlikult tainasse.
- Samm 4Määri küpsetusvorm võiga ja pane sinna tehtud segu. Küpseta ahjus umbes 25 minutit.
- Samm 5Lase jahtuda ja lõika tükkideks.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Traditsiooniline tšillihautis
Küllap oleme kõik nõus, et vahel ei ole himu pottide-pannidega jännata. Kiiresti õhtu- või lõunasöögiks – proovi traditsioonilist tšillihautist Bonduelle'i ubadega tšillikastmes. Valmistamiseks kulub vaid 20 minutit.
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
Avasta lisaks ...