Tšillihautis
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 punast paprikat
2 tšillit
600 g hakkliha
300 g tomatipastat
400 ml puljongit
2 spl oliiviõli
2 spl mittemagusat vahukoort garniiriks
Soola ja pipart
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 punast paprikat
2 tšillit
600 g hakkliha
300 g tomatipastat
400 ml puljongit
2 spl oliiviõli
2 spl mittemagusat vahukoort garniiriks
Soola ja pipart
- Samm 1Nõruta mais ja oad.
- Samm 2Pese punane paprika, kuivata ja lõika tükkideks.
- Samm 3Pese ja kuivata tšillikaunad ning haki peeneks.
- Samm 4Koori sibul ja küüslauk ning haki peeneks. Pruunista need koos tšilliga.
- Samm 5Lisa hakkliha ja prae, kuni liha saab valmis. Siis lisa tomatikaste, punane paprika ja puljong.
- Samm 6Hauta nõrgal tulel 25 minutit.
- Samm 7Lisa mais ja oad. Hauta veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri koorega.
Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks kallimaga.
Mehhiko tortiljad
Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valmistatakse tortillasid erinevatest toiduainetest ja maitsestatakse ainulaadsete vürtsidega. Kas otsite kiiresti valmistatavat ja erksa maitsega retsepti? Soovitame proovida Mehhiko tortillade lihtsalt valmistatavat versiooni. Kui soovite lihaga tortillasid, siis võite koostisosade nimekirja lisada näiteks veisehakkliha. Tortillaroad on hõrk ja maitsev idee sõpradega koos veedetud õhtuks või perekondlikuks nädalavahetuseks. Kuidas siis seda õigesti valmistuda?