Vesi, leotatud kuivatatud kidney oad 36%, tomatipasta 7%, suhkur, päevalilleõli, sool, dehüdreeritud sibul, modifitseeritud maisitärklis, küüslauk, vürtsid 0,3% (millest tšilli 0,01%), ürdid, lõhna- ja maitseained.
100g | ||
---|---|---|
Energiat (kJ) | 442 kJ | |
Energiat (kcal) | 106 kcal | |
Rasvad | 2,9 g | |
Millest küllastunud rasvhappeid (g) | 0,3 g | |
Süsivesikuid (g) | 12,1 g | |
Millest suhkrud (g) | 6,2 g | |
Kiudaineid (g) | 6,1 g | |
Valku (g) | 4,7 g | |
Soola (g) | 0,67 g |
Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need...