Taipärane Red Thai karri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
Keskmine
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes
600 g tükeldatud kanarinda
3 spl punast karripastat
500 g meelepäraseid aedvilju
3 spl õli
500 ml kookospiima
50 g India pähkleid või maapähkleid
600 g tükeldatud kanarinda
3 spl punast karripastat
500 g meelepäraseid aedvilju
3 spl õli
500 ml kookospiima
50 g India pähkleid või maapähkleid
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i valgeid ube karrikastmes
600 g tükeldatud kanarinda
3 spl punast karripastat
500 g meelepäraseid aedvilju
3 spl õli
500 ml kookospiima
50 g India pähkleid või maapähkleid
600 g tükeldatud kanarinda
3 spl punast karripastat
500 g meelepäraseid aedvilju
3 spl õli
500 ml kookospiima
50 g India pähkleid või maapähkleid
- Samm 1Lase lihal karripastas marineeruda – jäta see umbes tunniks külmkappi.
- Samm 2Pese ja tükelda aedviljad. Prae neid kergelt.
- Samm 3Siis prae kanafilee küpseks. Sega kanast järele jäänud karrikaste ja praadimisvedelik kookospiimaga. Lase keema tõusta.
- Samm 4Lisa aedvili, kanaliha ja pähklid. Lase haududa.
- Samm 5Serveeri keedetud riisiga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Vürtsikas supp
Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks kallimaga.
Avasta lisaks ...