Vürtsikas supp
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
400 g hakkliha
4 spl õli
1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
400 ml tomatimahla
1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
400 ml köögiviljapuljongit
Soola ja pipart
Paprikamaitseainet
150 g rõõska koort
- Samm 1Koori sibul ja lõika kuubikuteks.
- Samm 2Nõruta Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika.
- Samm 3Prae hakkliha koos sibulaga.
- Samm 4Lisa tomat, tomatimahl, aedviljapuljong ja tšillikaste ning hauta kaane all 15 minutit.
- Samm 5Lisa suppi Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika ning kuumuta. Maitsesta soola, pipra ja paprikamaitseainega.
- Samm 6Lisa koor ja serveeri.
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?
Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Mehhiko tortiljad
Tortillad - see on kogu maailmas kiiresti populaarsust koguv Mehhikost pärit toit. Tänapäeval valmistatakse tortillasid erinevatest toiduainetest ja maitsestatakse ainulaadsete vürtsidega. Kas otsite kiiresti valmistatavat ja erksa maitsega retsepti? Soovitame proovida Mehhiko tortillade lihtsalt valmistatavat versiooni. Kui soovite lihaga tortillasid, siis võite koostisosade nimekirja lisada näiteks veisehakkliha. Tortillaroad on hõrk ja maitsev idee sõpradega koos veedetud õhtuks või perekondlikuks nädalavahetuseks. Kuidas siis seda õigesti valmistuda?