Aedviljavorm
Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Kerge
8 inimest
30 minutit
Koostisained
8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
Koostisained 8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
2 suurt kartulit
1 spl maapähkliõli
1 sibul
Soola, tšillipipart, musta pipart
1 tl kaneeli
3 muna
125 g rõõska koort
1/2 peotäit hakitud peterselli
- Samm 1Nõruta mais, herned ja punane paprika.
- Samm 2Koori kartul ja lõika õhukesteks viiludeks.
- Samm 3Haki sibul peeneks. Keeda kartuliviile 5 minutit keevas vees. Võta ettevaatlikult välja ja nõruta.
- Samm 4Vahusta munad.
- Samm 5Prae kartuleid ja sibulat natukese maapähkliõliga sügavamas pannis. Tõsta kõik pannilt ära ning sega kokku muna, maisisegu, soola, pipra, tšillimaitseaine ja kaneeliga.
- Samm 6Lisa veel veidi õli ja tõsta kogu mass panni. Vähenda kuumust ja prae, kuni kõik on valmis.
- Samm 7Sega kokku koor ja petersell.
- Samm 8Tõsta roog pannilt, lõika tükkideks ja serveeri koorega.
Avasta lisaks ...