Aedviljavorm

Uutmoodi vaatenurk kartulile ja aedviljale! Maitsete kirevus ja nende kokkusobivus meeldib kõigile. Usalda Bonduelle'i!
Kerge
8 inimest
30 minutit
Koostisained
8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga

2 suurt kartulit

1 spl maapähkliõli

1 sibul

Soola, tšillipipart, musta pipart

1 tl kaneeli

3 muna

125 g rõõska koort

1/2 peotäit hakitud peterselli
Koostisained 8 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga

2 suurt kartulit

1 spl maapähkliõli

1 sibul

Soola, tšillipipart, musta pipart

1 tl kaneeli

3 muna

125 g rõõska koort

1/2 peotäit hakitud peterselli
  1. Samm 1
    Nõruta mais, herned ja punane paprika.
  2. Samm 2
    Koori kartul ja lõika õhukesteks viiludeks.
  3. Samm 3
    Haki sibul peeneks. Keeda kartuliviile 5 minutit keevas vees. Võta ettevaatlikult välja ja nõruta.
  4. Samm 4
    Vahusta munad.
  5. Samm 5
    Prae kartuleid ja sibulat natukese maapähkliõliga sügavamas pannis. Tõsta kõik pannilt ära ning sega kokku muna, maisisegu, soola, pipra, tšillimaitseaine ja kaneeliga.
  6. Samm 6
    Lisa veel veidi õli ja tõsta kogu mass panni. Vähenda kuumust ja prae, kuni kõik on valmis.
  7. Samm 7
    Sega kokku koor ja petersell.
  8. Samm 8
    Tõsta roog pannilt, lõika tükkideks ja serveeri koorega.