Üks koostisosa – palju roogi
Aurutatud punased oad on alati valmis maitsekooslust rikastama. Sobivad väga hästi suppi ja hautisesse või põhiroa garniiriks.

Punased oad, vesi, sool, tardaine: kaltsiumkloriid.
Suur kiudainesisaldus, Suur valgusisaldus
100g | |
---|---|
Energiat (kJ) | 455 kJ |
Energiat (kcal) | 108 kcal |
Rasvad (g) | 0,6 g |
- millest küllastunud rasvhappeid (g) | 0,1 g |
Süsivesikuid (g) | 14 g |
- millest suhkrud (g) | 0,8 g |
Kiudaineid (g) | 8,0 g |
Valku (g) | 7,7 g |
Soola (g) | 0,22 g |
Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Avasta meie retsepte
Punase oa brownie
Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?
Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega
Kui soovid rooga, mis ühendab endas traditsioonid ja erinevate maitsete külluse, siis võib klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito olla ideaalne valik. See retsept toob mehhiko köögi autentsed maitsed otse sinu taldrikule, ühendades mahlase, aroomika kanaliha magusa maisi ja toitvate ubadega. Iga suutäis toob esile vürtside ja koostisosade rikkaliku kombinatsiooni, mis sobib ideaalselt pehmesse tortillasse. See klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito on ülimalt maitsev ja universaalne – sobib ideaalselt nii kiireks lõunasöögiks kui ka toekaks õhtusöögiks sõprade või perega. Proovi meie retsepti ja naudi klassikalist maitset, mis kunagi pettumust ei valmista!
Tšillihautis
Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?