Üks koostisosa – palju roogi

Aurutatud punased oad on alati valmis maitsekooslust rikastama. Sobivad väga hästi suppi ja hautisesse või põhiroa garniiriks.

netokogus: 310 g netomass ilma vedelikuta: 250 g
pictogramme
koostisosad

Punased oad, vesi, sool, tardaine: kaltsiumkloriid.

Suur kiudainesisaldus, Suur valgusisaldus

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 455 kJ
Energiat (kcal) 108 kcal
Rasvad (g) 0,6 g
- millest küllastunud rasvhappeid (g) 0,1 g
Süsivesikuid (g) 14 g
- millest suhkrud (g) 0,8 g
Kiudaineid (g) 8,0 g
Valku (g) 7,7 g
Soola (g) 0,22 g
valmistamisviis

Viisime ettevalmistusaja miinimumini! Kasutusvalmis köögiviljad Teie roogadele.

säilitustingimused

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Avasta meie retsepte

Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Punase oa brownie

    Meie punase oa brownie ehk šokolaadikook on iga maiasmoka unistus! Vähem suhkrut ja ei mingit jahu! Kas saaks olla veel parem?

  • Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega

    Kui soovid rooga, mis ühendab endas traditsioonid ja erinevate maitsete külluse, siis võib klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito olla ideaalne valik. See retsept toob mehhiko köögi autentsed maitsed otse sinu taldrikule, ühendades mahlase, aroomika kanaliha magusa maisi ja toitvate ubadega. Iga suutäis toob esile vürtside ja koostisosade rikkaliku kombinatsiooni, mis sobib ideaalselt pehmesse tortillasse. See klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito on ülimalt maitsev ja universaalne – sobib ideaalselt nii kiireks lõunasöögiks kui ka toekaks õhtusöögiks sõprade või perega. Proovi meie retsepti ja naudi klassikalist maitset, mis kunagi pettumust ei valmista!

  • Tšillihautis

    Punased oad sobivad enamikku roogadesse! Sel korral pakume sulle õhtusöögiks tšillihautist ubade ja maisiga. Kas suudad paremini?

Rohkem retsepte