1. >Retseptid
  2. >Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega

Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega

Kui soovid rooga, mis ühendab endas traditsioonid ja erinevate maitsete külluse, siis võib klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito olla ideaalne valik. See retsept toob mehhiko köögi autentsed maitsed otse sinu taldrikule, ühendades mahlase, aroomika kanaliha magusa maisi ja toitvate ubadega. Iga suutäis toob esile vürtside ja koostisosade rikkaliku kombinatsiooni, mis sobib ideaalselt pehmesse tortillasse. See klassikaline kana, maisi ja ubadega burrito on ülimalt maitsev ja universaalne – sobib ideaalselt nii kiireks lõunasöögiks kui ka toekaks õhtusöögiks sõprade või perega. Proovi meie retsepti ja naudi klassikalist maitset, mis kunagi pettumust ei valmista!
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
2 tortillat,

60 g konservmaisi Bonduelle,

60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,

80 g riisi,

100 g kanasinki,

80 g cheddari juustu,

50 g tomatisalsat,

50 g guacamolet,

õli.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
2 tortillat,

60 g konservmaisi Bonduelle,

60 g konserveeritud valgeid ube tomatikastmes Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle BBQ-kastmes,

80 g riisi,

100 g kanasinki,

80 g cheddari juustu,

50 g tomatisalsat,

50 g guacamolet,

õli.
  1. Samm 1
    Keeda riis.
  2. Samm 2
    Maitsesta kanasink oma lemmikvürtsidega, piserda üle õliga ja küpseta 180 oC ahjus 15 minutit. Küpsetatud kana lõika ribadeks.
  3. Samm 3
    Aseta tortilla keskele riisi, kana, riivitud cheddari juustu, maisi, valgeid ja punaseid ube, tomatisalsat ja guacamolet.
  4. Samm 4
    Rulli keeramine: pane tortilla alumine serv tihedalt täidise peale, siis keera peale külgmised servad ja keera burrito tihedaks rulliks.
  5. Samm 5
    Kuumuta burritot kuumal pannil 3–5 minutit ringi keerates, kuni tortilla on kergelt pruunistunud.
  6. Samm 6
    Klassikaline burrito kana, maisi ja ubadega ongi valmis. Maitse ja naudi iga suutäit!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Mehhikopärane taimetoit bowl (kausitoit)

    Kui soovid midagi värvilist, toitvat ja äärmiselt maitsvat, siis võib mehhikopärane bowl (kausitoit)...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...