Salat praetud suvikõrvitsa, maisi ja fetajuustuga

Kui tahaks kerget, kuid ilmekat rooga, on praetud suvikõrvitsa, maisi ja fetajuustuga salat suurepärane valik. Selles retseptis on ühendatud kergelt praetud suvikõrvits, mis annab salatile meeldiva maitse, magusa mahlase maisiga ning pikantne fetajuust lisab kõigele peene soolasuse vihje. See on värskendav ja samas piisavalt kõhtu täitev salat, mis sobib nii kergeks lõunasöögiks kui ka pidulauale. Selle roa iga koostisosa sulandub harmooniliseks maitsekombinatsiooniks, milles lihtsus põimub elegantsiga. Proovi ka sina seda salatit valmistada!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 130 g rohelist suvikõrvitsat,

● 40 g võid,

● 60 g rukolat,

● 50 g fetajuustu,

● 40 g oliiviõli,

● 20 g palsamiäädikat,

● pool laimi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 130 g rohelist suvikõrvitsat,

● 40 g võid,

● 60 g rukolat,

● 50 g fetajuustu,

● 40 g oliiviõli,

● 20 g palsamiäädikat,

● pool laimi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Lõika suvikõrvits viiludeks. Prae kuumal pannil sulavõis mõlemalt poolt kenasti pruuniks (või grilli 2-3 minutit kummaltki poolt). Praadimise lõpus maitsesta suvikõrvitsviilud soolaga.
  2. Samm 2
    Pane kaussi rukolalehed, konservmais, praetud suvikõrvits ja fetajuust. Maitsesta salat soola ja pipraga, piserda peale oliiviõli, palsamiäädikat ja laimimahla.
  3. Samm 3
    Loodame, et see praetud suvikõrvitsa, maisi ja fetajuustuga salat on sinu köögis meeldiv avastus. Seda rooga on lihtne valmistada ja selle maitse on tõeline üllatama panev maiuspala. Ära unusta, et salati iga portsjonit saab kohandada oma maitse järgi. Naudi muretult seda lihtsat, kuid samas ülimalt rikkalikku rooga!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.