1. >Retseptid
  2. >Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.
Kerge
2 inimest
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
pisut õli,

40 g konservmaisi Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube BBQ-kastmes Bonduelle,

20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,

20 g jääsalatit,

40 g cheddari juustu,

50 g tomatisalsat,



Kaunistuseks:



sibulapealseid,

koriandrit,

rediseid,



Kastmeks:



60 g Kreeka jogurtit,

20 g chipotle pastat.



Portobello seente jaoks:



80 g portobello seeni,

pisut õli,

soola, jahvatatud musta pipart.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
pisut õli,

40 g konservmaisi Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube BBQ-kastmes Bonduelle,

20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,

20 g jääsalatit,

40 g cheddari juustu,

50 g tomatisalsat,



Kaunistuseks:



sibulapealseid,

koriandrit,

rediseid,



Kastmeks:



60 g Kreeka jogurtit,

20 g chipotle pastat.



Portobello seente jaoks:



80 g portobello seeni,

pisut õli,

soola, jahvatatud musta pipart.
  1. Samm 1
    Lõika seened viiludeks ja prae neid kuumal pannil õige vähese õliga. Prae 8-10 minutit kuldpruuniks. Puista peale soola ja pipart.
  2. Samm 2
    Sega Kreeka jogurt chipotle pastaga.
  3. Samm 3
    Kuumuta tortillasid pannil tilgakese õliga kummaltki poolt umbes 30 sekundit.
  4. Samm 4
    Seejärel pane soojendatud tortillale praetud portobello seeni, riivitud cheddari juustu, tükkideks rebitud jääsalatit, tomatisalsat, konservmaisi, BBQ-kastmes punaseid ube ja valgeid ube. Peale pane jogurti-chipotle kastet. Kaunista sibulapealsete, koriandri ja redistega. Maitsvad takod portobello seente, marineeritud sibulate ja BBQ-ubadega ongi valmis – tuleb vaid nautida!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud seali...

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad ...