1. >Retseptid
  2. >Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
pisut õli,

40 g konservmaisi Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,

20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,

50 g ananassi,

50 g tomatisalsat,



Kaunistuseks:



sibulapealseid,

koriandrit,

rediseid,



Kastmeks:



60 g Kreeka jogurtit,

20 g piparmünti,

10 g laimimahla.



Krevettide jaoks:



6 krevetti,

maitse järgi laimimahla ja –koort,

soola, jahvatatud musta pipart,

pisut õli.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
pisut õli,

40 g konservmaisi Bonduelle,

40 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,

20 g konserveeritud valgeid ube Bonduelle Vapeur,

50 g ananassi,

50 g tomatisalsat,



Kaunistuseks:



sibulapealseid,

koriandrit,

rediseid,



Kastmeks:



60 g Kreeka jogurtit,

20 g piparmünti,

10 g laimimahla.



Krevettide jaoks:



6 krevetti,

maitse järgi laimimahla ja –koort,

soola, jahvatatud musta pipart,

pisut õli.
  1. Samm 1
    Pane krevetid laimimahla ja –koorega marineerima, lisa sool, pipar ja veidi õli. Prae kuumal pannil 2-3 minutit mõlemalt poolt.
  2. Samm 2
    Sega Kreeka jogurt hakitud piparmündi ja laimimahlaga.
  3. Samm 3
    Kuumuta tortillasid pannil tilgakese õliga kummaltki poolt umbes 30 sekundit.
  4. Samm 4
    Seejärel pane soojendatud tortilladele krevetid, kuubikuteks lõigatud ananass, tomatisalsa, konservmais, tšillikastmes punased oad ja valged oad. Kalla peale jogurti-mündikaste. Kaunista sibulapealsete, koriandri ja redistega. Eksootilised takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega ongi valmis - maitsev!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased quesadillad rebitud seali...

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhi...

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisi...

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on...

  • Mehhiko munaroog karrikastmes ubadega

    Kas soovid hommikusööki, mis on toitev ja täis väljendusrikkaid maitseid? Siis tasub proovida karrik...