Mehhiko quesadilla brokoli ja maisiga

Kui soovid kiiret, kuid toitvat kerge Mehhiko hõnguga einet, võib Mehhiko brokoli ja maisiga quesadilla olla just see õige valik. Krõbe tortilla ümbritseb hõrke praetud brokoliõisikuid ja mahlast maisi ning sulanud juust ühendab kõik harmooniliseks maitsekoosluseks. See on roog, mis mitte pakub vaheldust toidulauale ja sobib suurepäraselt igal puhul – kiireks lõunasöögiks või õdusaks õhtusöögiks koos perega. Iga suutäiega tuleb esile uus maitsekiht, nii et see lihtne retsept, loodame, saab kiiresti sinu köögi lemmikuks.
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 2 tortillat,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g cheddari juustu,

● 100 g värskeid brokoliõisikuid,

● 50 g võid,



Kastmeks:



● 100 g majoneesi,

● 30 g chipotle pastat,

● 5 g küüslauku,

● 30 g laimimahla.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 2 tortillat,

● 80 g konservmaisi Bonduelle,

● 80 g fermentjuustu,

● 40 g cheddari juustu,

● 100 g värskeid brokoliõisikuid,

● 50 g võid,



Kastmeks:



● 100 g majoneesi,

● 30 g chipotle pastat,

● 5 g küüslauku,

● 30 g laimimahla.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Tükelda brokoliõisikud ja prae neid kergelt kuival pannil 2-3 minutit, et need veidi pruunistuksid.
  2. Samm 2
    Sega majonees ja chipotle pasta hakitud küüslaugu ja laimimahlaga. Määri kaste tortillale.
  3. Samm 3
    Kastmele pane fermentjuustu ja cheddari juustu, brokoliõisikuid ja konservmaisi. Puista peale pisut fermentjuustu ja kata teise tortillaga, vajuta veidi, et tortilla täidise külge kleepuks.
  4. Samm 4
    Prae tortillat pannil võis mõlemalt poolt, kuni see on kenasti pruunistunud ja juust sulanud.
  5. Samm 5
    Lõika quesadillad kolmnurkadeks ja serveeri kõrvale kastet.
  6. Samm 6
    Ja ongi kõik – Mehhiko quesadilla brokoli ja maisiga on valmis. Jääb üle maitsta ja iga suutäit nautida!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.