Maisikook
Mais magustoidus? Uskumatu, kuid väga maitsev!
Keskmine
4 inimest
55 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi
500 g maisijahu
60 g nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
Veidi soola
125 g suhkrut
4 muna
250 ml rõõska koort
Sidrunikoort
180 g sulavõid
500 g maisijahu
60 g nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
Veidi soola
125 g suhkrut
4 muna
250 ml rõõska koort
Sidrunikoort
180 g sulavõid
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi
500 g maisijahu
60 g nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
Veidi soola
125 g suhkrut
4 muna
250 ml rõõska koort
Sidrunikoort
180 g sulavõid
500 g maisijahu
60 g nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
Veidi soola
125 g suhkrut
4 muna
250 ml rõõska koort
Sidrunikoort
180 g sulavõid
- Samm 1Kuumuta ahi 180 °C-ni.
- Samm 2Sega anumas kokku jahu, küpsetuspulber ja sool.
- Samm 3Vahusta munad ja suhkur kreemja konsistentsini.
- Samm 4Lisa koor ja riivi hulka sidrunikoort. Lisa vähehaaval jahusegu, samal ajal segades.
- Samm 5Lisa segades sulatatud või.
- Samm 6Lisa mais ja sega.
- Samm 7Vala küpsetusvormi ja küpseta umbes tund aega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Taipärane Red Thai karri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Maisimuffinid
Mais magustoidus? Uskumatu, kuid väga maitsev!
Avasta lisaks ...