Maisi-juustusõõrikud

Kui otsid sooja, krõmpsuvat ja meeletult maitsvat suupistet, siis on maisi-juustusõõrikud see, mis ei jää tähelepanuta. Need väikesed kuldsed sõõrikud on täiuslik kombinatsioon kergelt magusast maisist ja sulavast juustust, luues täiusliku tasakaalu seest pehme ja väljast krõmpsuva vahel. Need sobivad suurepäraselt igaks peoks, pereõhtuks või lihtsalt maitsvaks suupisteks, kui soovid nautida midagi erilist. Iga maisi-juustusõõriku suutäis toob kaasa mitte ainult maitsete, vaid ka tekstuuride harmoonia, mis lihtsalt kutsub veel üht maitsma!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● 100 g fermentjuustu,

● 80 g cheddari juustu,

● 70 g jahu,

● 1 muna,

● 10 g sidrunikoort,

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,

● 20 g sibulapealseid,

● 400 g õli röstimiseks.



Kastmeks:



● 250 g Kreeka jogurtit,

● 10 g piparmünti,

● 5 g küüslauku,

● maitse järgi laimimahla.

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● 100 g fermentjuustu,

● 80 g cheddari juustu,

● 70 g jahu,

● 1 muna,

● 10 g sidrunikoort,

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart,

● 20 g sibulapealseid,

● 400 g õli röstimiseks.



Kastmeks:



● 250 g Kreeka jogurtit,

● 10 g piparmünti,

● 5 g küüslauku,

● maitse järgi laimimahla.

● maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Pane mais kaussi, klopi juurde muna, lisa jahu, riivi sidrunikoor, lisa peeneks hakitud sibulalehed, sool ja pipar. Sega kõik läbi ja seejärel lisa fermentjuust ja cheddari juust. Sega uuesti läbi ja vormi 20 g pallikesed.
  2. Samm 2
    Vala potti õli ja kuumuta. Seejärel pane vormitud sõõrikud ja prae/rösti kuldpruuniks.
  3. Samm 3
    Haki küüslauk ja piparmünt ning sega jogurtiga. Maitsesta kaste laimimahla, soola ja näputäie pipraga.
  4. Samm 4
    Serveeri maisi-juustusõõrikud koos valmistatud kastmega, maitse ja naudi koos pere või sõpradega!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.