Maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat
● 120 g värsket ananassi,
● 10 g värsket jalapeño pipart,
● 80 g cheddari juustu,
● 50 g majoneesi,
● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
● 120 g värsket ananassi,
● 10 g värsket jalapeño pipart,
● 80 g cheddari juustu,
● 50 g majoneesi,
● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
- Samm 1Koori ananass ja lõika kuubikuteks, tükelda jalapeno, riivi cheddari juust.
- Samm 2Pane kaussi kuubikuteks lõigatud ananass, konservmais, jalapeño, cheddari juust, majonees ning maitse järgi soola ja pipart ning sega kõik kokku.
- Samm 3Loodame, et sellest maisi, ananassi ja jalapeño värskendavast salatist saab sinu uus lemmik. Selle salati valmistamine on ülilihtne ja kiire, nii et juba mõne minutiga saad nautida suurepärast maitsekooslust, mis sobib nii igapäevaseks lõunasöögiks kui ka erilisteks puhkudeks. Luba sellel retseptil tuua oma taldrikule pisut suvise värskuse ning mõnusa magususe ja vürtsikuse tasakaalu. Naudi ka sina!
Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)
Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega
Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.