1. >Retseptid
  2. >Maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat

Maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat

Kas otsid värsket ja ilmekat maitsekooslust, mis üllataks ja värskendaks? Sel juhul on maisi, ananassi ja jalapeño värskendav salat just see, mida vajad. Sellel salatil on ideaalne tasakaal magusa ja vürtsika vahel - mahlane magus ananass põimub krõmpsuva maisiga ning mõnusat pikantsust lisab jalapeño. See on kerge ja värskendav roog, mis sobib hästi garneeringuks või pearoaks, kui soovid midagi kerget, kuid samas säravat. Selle salati iga suutäis paljastab uue maitsekihi, mis üllatab meeldivalt. Veendu ise!
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 120 g värsket ananassi,

● 10 g värsket jalapeño pipart,

● 80 g cheddari juustu,

● 50 g majoneesi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 150 g konservmaisi Bonduelle,

● 120 g värsket ananassi,

● 10 g värsket jalapeño pipart,

● 80 g cheddari juustu,

● 50 g majoneesi,

● maitse järgi soola ja jahvatatud pipart.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Koori ananass ja lõika kuubikuteks, tükelda jalapeno, riivi cheddari juust.
  2. Samm 2
    Pane kaussi kuubikuteks lõigatud ananass, konservmais, jalapeño, cheddari juust, majonees ning maitse järgi soola ja pipart ning sega kõik kokku.
  3. Samm 3
    Loodame, et sellest maisi, ananassi ja jalapeño värskendavast salatist saab sinu uus lemmik. Selle salati valmistamine on ülilihtne ja kiire, nii et juba mõne minutiga saad nautida suurepärast maitsekooslust, mis sobib nii igapäevaseks lõunasöögiks kui ka erilisteks puhkudeks. Luba sellel retseptil tuua oma taldrikule pisut suvise värskuse ning mõnusa magususe ja vürtsikuse tasakaalu. Naudi ka sina!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.