Läätse-falafel
Neile, kes ei pelga katsetada ega uusi maitseid avastada.
Keskmine
4 inimest
60 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
300 g keedetud läätsesid
1 porgand
3 spl jahu
Õli praadimiseks
1 küüslauguküüs
1/2 tl vürtsköömneid
Peotäis peterselli
Tüümianit, loorberilehti
1 porgand
3 spl jahu
Õli praadimiseks
1 küüslauguküüs
1/2 tl vürtsköömneid
Peotäis peterselli
Tüümianit, loorberilehti
Koostisained 4 portsjoni jaoks
300 g keedetud läätsesid
1 porgand
3 spl jahu
Õli praadimiseks
1 küüslauguküüs
1/2 tl vürtsköömneid
Peotäis peterselli
Tüümianit, loorberilehti
1 porgand
3 spl jahu
Õli praadimiseks
1 küüslauguküüs
1/2 tl vürtsköömneid
Peotäis peterselli
Tüümianit, loorberilehti
- Samm 1Koori ja haki porgand. Keeda läätsesid natukese tüümiani, loorberilehtede ja porgandiga, kuni porgand keeb pehmeks. Lisa sool alles lõpus.
- Samm 2Pane küüslauk, sibul ja petersell köögikombaini. Hiljem lisa läätsed porgandiga ning püreesta kõik korralikult.
- Samm 3Lisa massi jahu ja vürtsköömned. Sega pannilabidaga.
- Samm 4Vormi niiskete kätega massist pallid ja prae neid õlis.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Läätsesupp
Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?
Falafelid jogurtikastmega
Kikerhernepallid
Väga kergesti ja kiiresti valmivad kikerhernepallid sobivad suupisteks või koguni jõululaua üheks roaks.
Avasta lisaks ...