Krõbe mais soolaga

Kui soovid lihtsat, kuid võrratult maitsvat suupistet, on krõbe mais soolaga ideaalne valik. Selles retseptis on ühendatud kõik, mis meile suupistete juures meeldib – krõmpsus, kergus ja peen soolasus. Vaid mõned koostisosad ja tulemuseks on suupiste, mis sobib suurepäraselt nii filmiõhtuks kui ka igal muul kellaajal. Ükskõik, kas naudid seda üksi või jagad sõpradega, see krõbe mais soolaga on alati kiire ja maitsev lahendus, kui soovite midagi lihtsat, kuid erilist.
Koostisained
1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● pisut õli,

● maitse järgi soola ja musta pipart,

● tšilli paprika pulbrit,

● värske koriandri lehti.
Koostisained 1 portsjoni jaoks
● 200 g konservmaisi Bonduelle,

● pisut õli,

● maitse järgi soola ja musta pipart,

● tšilli paprika pulbrit,

● värske koriandri lehti.

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Mais
  1. Samm 1
    Kuumuta ahi 200 oC -ni. Pane mais küpsetuspannile, maitse järgi puista peale soola ja pipart, piserda peale õli ja sega kõik läbi.
  2. Samm 2
    Küpseta 10-15 minutit, pidevalt segades.
  3. Samm 3
    Puista röstitud maisile tšillipulbrit ja värsket koriandrit.
  4. Samm 4
    See ongi kõik – tuleb vaid maitsta ja nautida! Loodame, et sellest krõbedast soolaga maisist saab sinu uus lemmiksuupiste, mida soovid sageli korrata. Kuigi see retsept on ülimalt lihtne, ei jäta tulemus sind ükskõikseks – krõmpsuv mais ja veidi soola loovad suupiste, mis sobib alati.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (carnitas)

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmiselt pehme ja aromaatne. Saagu see retsept sinu selle suve (ja mitte ainult) eelistuseks, mis toob mitte ainult maitsvaid hetki, vaid ka unustamatuid mälestusi.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.