Kookospiimaga kartuli ja valge oa karri

Köögiviljakarri austajatele soovitame seda maitsvat, kreemjat, vürtsikat kookospiima ja laimiga maitsestatud valge oa ja kartuli versiooni, mida serveeritakse aurutatud riisi ja värske maitserohelisega.
Keskmine
3 inimest
20 minutit
30 minutit
Koostisained
3 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle´i ube karriga

1 sibul

2 keskmist kartulit

3 küüslauguküünt

200 ml kookospiima

2 cm ingverijuurt

1 tl jahvatatud köömneid

1 tl jahvatatud koriandrit

2 tl kurkumit

1 kimp koriandrit

1 suur peotäis india pähkleid

riisi

soola

pipart

oliiviõli
Koostisained 3 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle´i ube karriga

1 sibul

2 keskmist kartulit

3 küüslauguküünt

200 ml kookospiima

2 cm ingverijuurt

1 tl jahvatatud köömneid

1 tl jahvatatud koriandrit

2 tl kurkumit

1 kimp koriandrit

1 suur peotäis india pähkleid

riisi

soola

pipart

oliiviõli
  1. Samm 1
    Koori kartulid ja viiluta need.
  2. Samm 2
    Kuumuta ühel pannil 2-3 spl õli ja hakka hakitud sibulat praadima. 5 minuti pärast lisa ka hakitud küüslauk, seejärel jätka praadimist, kuni see saab kuldkollase värvuse.
  3. Samm 3
    Riivi ingver ja puista peale jahvatatud vürtsid, sega 1-2 minutit.
  4. Samm 4
    Lisa kartulid, sool, pipar ja kuumuta paar minutit suurel kuumusel.
  5. Samm 5
    Lisa Bonduelle´i oad karris, vala peale kookospiim ja keeda tasasel tulel, kuni kartul pehmeneb.
  6. Samm 6
    Samal ajal hauta riis või prae india pähklid kuival pannil ja lõika siis jämedateks tükkideks.
  7. Samm 7
    Serveeri karriroog riisiga ning puista peale tükeldatud koriander ja röstitud india pähklid.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Bonduelle'i salat

    Bonduelle'i salat

    Salat on kiire amps, mille saab alati hõlpsalt valmis! Sel korral pakume sulle traditsioonilist salatit, mis sobib suurepäraselt nii suvel kui ka talvel.

  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.

  • Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga

    Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga

    Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga ideaalne valik. Neil maisipannkookidel on mõnus tekstuur ja mitmekihiline maitse, mis sobib hästi kokku pehme ja värskendava Kreeka jogurtiga. See on kerge, kuid samas kõhtutäitev roog, mis sobib nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks. Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga on krõmpsuva ja kreemja tekstuuri harmoonia, mis rõõmustab sinu maitsemeeli.