Burger tomatite, suvikõrvitsa ja valgete ubadega

No kas hakkas ila tilkuma? Meil igatahes küll... Tegu on imehea lihavaba burgeriga, mille kotlet on valmistatud ubadest!
Kerge
15 minutit
25 minutit
Koostisained
1 portsjoni jaoks
Oakotlettide jaoks läheb tarvis

500 g keedetud Bonduelle ube

6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit

Tomatikastet või ketšupit

80 g kaerahelbeid

1 muna

1 küüslauguküüs

Tüümiani

Soola ja pipart



Burgeri jaoks läheb tarvis:

4 burgerikuklit

1 suvikõrvits

1 tomat

1 sibul

1 mozzarella juust

oliiviõli
Koostisained 1 portsjoni jaoks
Oakotlettide jaoks läheb tarvis

500 g keedetud Bonduelle ube

6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit

Tomatikastet või ketšupit

80 g kaerahelbeid

1 muna

1 küüslauguküüs

Tüümiani

Soola ja pipart



Burgeri jaoks läheb tarvis:

4 burgerikuklit

1 suvikõrvits

1 tomat

1 sibul

1 mozzarella juust

oliiviõli
  1. Samm 1
    Tee valmis oakotletid. Selleks sega omavahel küüslauk ja tomatid. Lisa oad, sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, kaerahelbed, tomatipasta, tüümian, sool ja pipar.
  2. Samm 2
    Vormi käte vahel 4 pätsikest, rulli jahus ning küpseta pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Võimalus on ka ahjus küpsetada, seda siis 180 kraadi juures 20-25 minutit.
  3. Samm 3
    Riivi suvikõrvits ja küpseta neid pannil oliiviõlis. Lõika tomat, sibul ja mozzarella juust tükkideks.
  4. Samm 4
    Aseta kõik koostisosad kuklite vahele. Lisa riivitud ja praetud suvikõrvits, tomatilaastud, sibul ja mozzarella.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!