Burger tomatite, suvikõrvitsa ja valgete ubadega
500 g keedetud Bonduelle ube
6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit
Tomatikastet või ketšupit
80 g kaerahelbeid
1 muna
1 küüslauguküüs
Tüümiani
Soola ja pipart
Burgeri jaoks läheb tarvis:
4 burgerikuklit
1 suvikõrvits
1 tomat
1 sibul
1 mozzarella juust
oliiviõli
500 g keedetud Bonduelle ube
6 õlimarinaadis päikesekuivatatud tomatit
Tomatikastet või ketšupit
80 g kaerahelbeid
1 muna
1 küüslauguküüs
Tüümiani
Soola ja pipart
Burgeri jaoks läheb tarvis:
4 burgerikuklit
1 suvikõrvits
1 tomat
1 sibul
1 mozzarella juust
oliiviõli
- Samm 1Tee valmis oakotletid. Selleks sega omavahel küüslauk ja tomatid. Lisa oad, sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, kaerahelbed, tomatipasta, tüümian, sool ja pipar.
- Samm 2Vormi käte vahel 4 pätsikest, rulli jahus ning küpseta pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Võimalus on ka ahjus küpsetada, seda siis 180 kraadi juures 20-25 minutit.
- Samm 3Riivi suvikõrvits ja küpseta neid pannil oliiviõlis. Lõika tomat, sibul ja mozzarella juust tükkideks.
- Samm 4Aseta kõik koostisosad kuklite vahele. Lisa riivitud ja praetud suvikõrvits, tomatilaastud, sibul ja mozzarella.
Takod portobello seente, marineeritud sibula ja BBQ-ubadega
Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened, marineeritud sibulad ja BBQ-oad ideaalne valik. See roog ühendab lihaka tekstuuriga portobello seened, mis asendavad suurepäraselt tõelist liha, ja mahedalt pikantsed marineeritud sibulad, mis lisavad värskust ja peent hapukust. Suitsuse magususe noodiga läbi põimunud BBQ-oad panevad punkti maitsete sümfooniale, mis jätab sööjatele ainulaadse mulje. Need takod sobivad ideaalselt nii taimetoitlastele kui ka neile, kes tahavad lihtsalt proovida midagi uut ja huvitavat, samuti ka kergeks õhtusöögiks või koosviibimiseks sõpradega.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!