Veiselihapraad aedviljadega
Veisepraad on ideaalne roog esmaspäevaseks lõunaks või reedeseks õhtusöögiks!
Keerukas
4 inimest
20 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
Koostisained 4 portsjoni jaoks
2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
200 g veiselihasinki
Soola
1 tl maapähkliõli
100 g võid
4 šalottsibulat
1 näpuotsatäis tüümiani
- Samm 1Nõruta Bonduelle'i mais koos herneste ja punase paprikaga ning pane nõusse.
- Samm 2Hõõru veiseliha mõlemalt poolt õliga ja puista üle soolaga. Küpseta grillil või prae pannil.
- Samm 3Kui see on valmis, aseta 5 minutiks soojale taldrikule seisma.
- Samm 4Haki šalottsibul peeneks.
- Samm 5Sega kokku šalottsibul, tüümian ja või ning keera fooliumisse. Jäta seisma.
- Samm 6Serveeri veiseliha taldrikul. Pane lihale võid. Serveeri koos Bonduelle'i aedviljadega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Mehhiko hautis
Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Roheline salat mozzarella'ga
Kolme rohelise köögivilja ja mozzarella'ga salat sobib suurepäraselt sinu vitamiinivarude täienduseks! Kiiresti valmiv ja üle mõistuse maitsev!
Avasta lisaks ...