Taimetoidupitsa
Pitsa on roog, mis sobib kõigile ja igaks puhuks. Sel korral pakume taimetoidupitsat, mis paneb kõik üllatuma!
Keskmine
4 inimest
45 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 rull koogitainast
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
Tomatipastat
1 pakk külmutatud Bonduelle'i rohelisi herneid
1 purk Bonduelle'i punaseid ube
1 purk Bonduelle'i maisi
Riivitud juustu
Soola ja pipart
- Samm 1Kuumuta ahi 200 °C-ni.
- Samm 2Laota tainas küpsetuspaberile ja keera selle servad üles.
- Samm 3Tee taina keskele mõned augud ja küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni tainas on helepruun.
- Samm 4Vala osa herneid keeva veega üle. Nõruta mais ja punased oad.
- Samm 5Kui tainas on küps, määri sellele tomatikastet. Pane peale herned, mais ja punased oad.
- Samm 6Lisa maitseks riivitud juustu ja maitseaineid.
- Samm 7Küpseta ahjus veel 10–15 minutit.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Taipärane Red Thai karri
Rända koos Bonduelle'iga! Sel korral viib köök sind Taisse, kus saad maitsta Red Thai karrit.
Taimetoidutortiljad
Tortiljad on maailmas kiiresti populaarsust koguv toit. Sel korral soovitame proovida taimetoidutortiljasid, mis sobivad kõigile!
Mehhiko hautis
Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.
Avasta lisaks ...