Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Shepherdi pirukas selleri ja porgandiga
Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit
500g värsket sellerit
4 muna
50ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
500g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
Loorberilehti
Tüümianit
Soola, pipart
Rohelist salatit
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit
500g värsket sellerit
4 muna
50ml rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
500g veisehakkliha
1 purk tomatipüreed
Loorberilehti
Tüümianit
Soola, pipart
Rohelist salatit
Samm 1
Koorige porgandid ja seller, lõigake kuubikuteks. Keetke umbes 30 minutit soolases vees, nõrutage ja hõõruge koos 2 muna, rõõsa koore, soola ja pipraga ühtlaseks massiks.
Samm 2
Praadige oliiviõlis hakitud sibul, küüslauk ja veiseliha. Lisage 3 spl tomatipüreed, veidi vett, loorberilehed ja tüümian. Hautage segu umbes 10 minutit.
Samm 3
Pange lihamass küpsetusnõusse, asetage köögiviljakiht peale. Võite riivjuustuga üle puistata. Küpsetage 15 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus. Pakkuge värske köögivilja salatiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Karrimakaronid ubade ja aedviljadega
Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.
Avokaado-röstsai brokoliga
Sa ei kujuta ette hommikut ilma võileivata? Sellisel juhul on meil sulle pakkumine. Brokoliga avokaa...
Läätsesupp
Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sob...