Shepherdi pirukas selleri ja porgandiga

Kerge
6 inimest
30 minutit
Koostisained
6 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit

500g värsket sellerit

4 muna

50ml rõõska koort

1 sibul

1 küüslauguküüs

500g veisehakkliha

1 purk tomatipüreed

Loorberilehti

Tüümianit

Soola, pipart

Rohelist salatit
Koostisained 6 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit

500g värsket sellerit

4 muna

50ml rõõska koort

1 sibul

1 küüslauguküüs

500g veisehakkliha

1 purk tomatipüreed

Loorberilehti

Tüümianit

Soola, pipart

Rohelist salatit
  1. Samm 1
    Koorige porgandid ja seller, lõigake kuubikuteks. Keetke umbes 30 minutit soolases vees, nõrutage ja hõõruge koos 2 muna, rõõsa koore, soola ja pipraga ühtlaseks massiks.
  2. Samm 2
    Praadige oliiviõlis hakitud sibul, küüslauk ja veiseliha. Lisage 3 spl tomatipüreed, veidi vett, loorberilehed ja tüümian. Hautage segu umbes 10 minutit.
  3. Samm 3
    Pange lihamass küpsetusnõusse, asetage köögiviljakiht peale. Võite riivjuustuga üle puistata. Küpsetage 15 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus. Pakkuge värske köögivilja salatiga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Karrimakaronid ubade ja aedviljadega

    Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.

  • Avokaado-röstsai brokoliga

    Sa ei kujuta ette hommikut ilma võileivata? Sellisel juhul on meil sulle pakkumine. Brokoliga avokaado-röstsai üllatab sind kindlasti ja võimaldab päeva toredalt alustada.

  • Läätsesupp

    Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sobib suurepäraselt õhtusöögile tulnud külalistele serveerimiseks või oma pere üllatamiseks. Kuigi läätsesupp on tavaliselt mõeldud taimetoitlastele, on see äärmiselt toitev – läätsed on väga valgurikkad, seega sobivad suurepäraselt liha asemel. Tõsi, alati võite supile lisada ka oma lemmiklihatükke. Seega, kuidas valmistada kiiresti toitev supp?