1. >Retseptid
  2. >Shepherdi pirukas selleri ja porgandiga

Shepherdi pirukas selleri ja porgandiga

Kerge
4 inimest
30 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit

500g värsket sellerit

4 muna

50ml rõõska koort

1 sibul

1 küüslauguküüs

500g veisehakkliha

1 purk tomatipüreed

Loorberilehti

Tüümianit

Soola, pipart

Rohelist salatit
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500g värsket porgandit

500g värsket sellerit

4 muna

50ml rõõska koort

1 sibul

1 küüslauguküüs

500g veisehakkliha

1 purk tomatipüreed

Loorberilehti

Tüümianit

Soola, pipart

Rohelist salatit
  1. Samm 1
    Koorige porgandid ja seller, lõigake kuubikuteks. Keetke umbes 30 minutit soolases vees, nõrutage ja hõõruge koos 2 muna, rõõsa koore, soola ja pipraga ühtlaseks massiks.
  2. Samm 2
    Praadige oliiviõlis hakitud sibul, küüslauk ja veiseliha. Lisage 3 spl tomatipüreed, veidi vett, loorberilehed ja tüümian. Hautage segu umbes 10 minutit.
  3. Samm 3
    Pange lihamass küpsetusnõusse, asetage köögiviljakiht peale. Võite riivjuustuga üle puistata. Küpsetage 15 minutit kuni 200 °C eelkuumutatud ahjus. Pakkuge värske köögivilja salatiga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Karrimakaronid ubade ja aedviljadega

    Oad ja makaronid ei näi kokku käivat, kuid sel korral sobivad need teineteisega suurepäraselt! Usalda Bonduelle'i ja sa üllatud.

  • Avokaado-röstsai brokoliga

    Sa ei kujuta ette hommikut ilma võileivata? Sellisel juhul on meil sulle pakkumine. Brokoliga avokaa...

  • Läätsesupp

    Avastage uusi maitseid koos Bonduelle läätsesupiga. Kiiresti valmistatav ja ülimalt maitsev roog sob...