1. >Retseptid
  2. >Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega

Kui klassikalised maitsed kohtuvad julgete vürtsinootidega, siis tekivad toidud, mis üllatavad ja köidavad. Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega on selle suurepärane näide – selles retseptis on ühendatud toitvad, lõhnavad makaronid mahlase veisehakklihaga, samas kui oad lisavad mõnusat tekstuuri ja toiteväärtust. Tõeline täht on selles toidus karrikaste, mis ümbritseb kõiki koostisosi õrna, kuid samas väljendusrikka vürtside harmooniaga, andes igale suutäiele ainulaadse sügavuse. Need makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega sobivad ideaalselt nii perele õhtusöögiks kui ka eriliseks sündmuseks, kui soovid pakkuda teistele oma lemmikmakarone veidi teistmoodi – ootamatu ja huvitava pöördega.
Kerge
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
200 g veisehakkliha,

200 g konserveeritud tükeldatud tomateid,

100 g konservmaisi Bonduelle,

100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

100 g cheddari juustu,

12 g küüslauku,

10 g jahvatatud paprikat,

10 g suhkrut,

10 g kuivatatud punet,

80 g rõõska koort,

200 g makarone,

soola, jahvatatud musta pipart,

tšilli pipart,

sibulapealseid.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
200 g veisehakkliha,

200 g konserveeritud tükeldatud tomateid,

100 g konservmaisi Bonduelle,

100 g konserveeritud karrikastmes valgeid ube Bonduelle,

100 g cheddari juustu,

12 g küüslauku,

10 g jahvatatud paprikat,

10 g suhkrut,

10 g kuivatatud punet,

80 g rõõska koort,

200 g makarone,

soola, jahvatatud musta pipart,

tšilli pipart,

sibulapealseid.
  1. Samm 1
    Prae pannil veisehakkliha. Riivi hulka küüslauk, lisa maitseained ja prae veel 2-3 minutit. Lisa pannile karrikastmes oad, mais, tomatid, sool, pipar ja suhkur. Kuumuta keskmisel kuumusel 10-12 minutit. Seejärel sega kastmesse rõõsk koor.
  2. Samm 2
    Maitsesta vesi piisava koguse soolaga ja keeda soovitud kujuga makaronid al dente (vt pakendilt).
  3. Samm 3
    Sega keedetud makaronid valmistatud kastmega. Puista peale riivitud cheddari juust, kuumuta rooga pannil kaane all veel 2-3 minutit, kuni juust on sulanud.
  4. Samm 4
    Kaunista tšilli pipra ja sibulapealsetega.
  5. Samm 5
    Makaronid veisehakkliha ja karrikastmes ubadega ongi valmis – head isu!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele ...

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud seali...

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad ...

  • Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisi...

    Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on...