Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepäraselt pärast tööd õhtusöögiks või nädalavahetusel sõpradega kohtumiseks.
Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud rohelisi herneid Vapeur
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud rohelisi herneid Vapeur
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
1 peotäis kirsstomateid
250 g ricotta't
2 spl pestokastet
1 spl riivitud Gruyère'i juustu
Oliiviõli
Meelepäraseid makarone
Soola ja pipart
- Samm 1Keeda makaronid soolases vees.
- Samm 2Lõika kirsstomatid pooleks.
- Samm 3Valmista herned pakendil märgitud juhendi järgi.
- Samm 4Sega kokku ricotta ja pestokaste ning lisa maitseained.
- Samm 5Kui makaronid on valmis, sega need kokku aedviljade ja kastmega.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Indiapärased aedviljapannkoogid
Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!
Mehhiko hautis
Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtlema, kas oled ikka Eesti või Mehhiko köögis.
Herne-avokaado külmsupp
Värske või külmutatud roheline hernes on alati valmis supi sisse rändama! Kuumal suvepäeval jahutab see külm supp suurepäraselt, talvel aga meenutab päikeselisi päevi.
Avasta lisaks ...