Herne-avokaado külmsupp

Värske või külmutatud roheline hernes on alati valmis supi sisse rändama! Kuumal suvepäeval jahutab see külm supp suurepäraselt, talvel aga meenutab päikeselisi päevi.
Kerge
4 inimest
10 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid

2 küpset avokaadot

400 ml köögiviljapuljongit

1/2 sidruni mahl

Soola ja pipart

Tabasco kastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid

2 küpset avokaadot

400 ml köögiviljapuljongit

1/2 sidruni mahl

Soola ja pipart

Tabasco kastet

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Rohelised herned
  1. Samm 1
    Keeda rohelisi herneid 5 minutit soolases vees. Vala vesi ära ja pane herned külma vette. Koori avokaado.
  2. Samm 2
    Sega kokku herned, avokaado ja 400 ml külma aedviljapuljongit. Maitsesta soola, sidruni ja Tabasco kastmega.
  3. Samm 3
    Hoia umbes tund aega külmkapis ja serveeri külmalt.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Indiapärased aedviljapannkoogid

    Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!

  • Makaronid hernestega

    Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepäraselt pärast tööd õhtusöögiks või nädalavahetusel sõpradega kohtumiseks.

  • Roheline gazpacho

    Roheline on uus must! Suvel pakub see külm supp sulle jahutust ja külmadel talveõhtutel viib mõtetes päikeseküllasesse Hispaaniasse.