Herne-avokaado külmsupp
Värske või külmutatud roheline hernes on alati valmis supi sisse rändama! Kuumal suvepäeval jahutab see külm supp suurepäraselt, talvel aga meenutab päikeselisi päevi.
Kerge
4 inimest
10 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
Koostisained 4 portsjoni jaoks
500 g külmutatud või värskeid herneid
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
2 küpset avokaadot
400 ml köögiviljapuljongit
1/2 sidruni mahl
Soola ja pipart
Tabasco kastet
- Samm 1Keeda rohelisi herneid 5 minutit soolases vees. Vala vesi ära ja pane herned külma vette. Koori avokaado.
- Samm 2Sega kokku herned, avokaado ja 400 ml külma aedviljapuljongit. Maitsesta soola, sidruni ja Tabasco kastmega.
- Samm 3Hoia umbes tund aega külmkapis ja serveeri külmalt.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Indiapärased aedviljapannkoogid
Sel korral kutsub Bonduelle sind nende aedviljapannkookidega Indiasse rändama!
Makaronid hernestega
Tahaks kiiresti ja maitsvalt kõhu täis süüa? Need makaronid on just sulle! Need sobivad suurepäraselt pärast tööd õhtusöögiks või nädalavahetusel sõpradega kohtumiseks.
Roheline gazpacho
Roheline on uus must! Suvel pakub see külm supp sulle jahutust ja külmadel talveõhtutel viib mõtetes päikeseküllasesse Hispaaniasse.
Avasta lisaks ...