Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Lillkapsariisi täidisega Portobello seened
Keskmine
4 inimest
10 minutit
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Lillkapsas riis
Samm 1
Peske Portobello seened, eemaldage varred ja kaapige lusikaga pruunid kestad välja. Määrige seenekübara siseküljele veidi oliiviõli, puistake neile soola.
Samm 2
Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga ja asetage sellele Portobello seened. Küpsetage umbes 15-20 minutit.
Samm 3
Kuumutage pannil oliiviõli ja lisage Bonduelle‘i lillkapsariis. Maitsestage soola ja pipraga, praadige umbes 7 minutit.
Samm 4
Täitke küpsetatud seenekübarad lillkapsariisi ja tükeldatud kirsstomatiga. Puistake Parma juustuga üle ja küpsetage veel paar minutit, kuni juust pruunistub. Kaunistage basiiliku lehtedega. Head isu!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Lihapallid aedviljadega
Luba meil end üllatada. Need lihapallid sobivad suurepäraselt nii õhtusöögiks pere ringis kui ka lõunasöögiks sõprade seltsis.
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.