Lillkapsariisi täidisega Portobello seened
Keskmine
4 inimest
10 minutit
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 pakk Bonduelle‘i lillkapsariisi, 400 g
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
4 suuremat või 6 väikest Portobello seent
Parma juustu
Kirsstomateid
Kaunistuseks basiilikut
Oliiviõli
Soola, pipart
Toiming 1
Kuumutage ahi 180 kraadini
- Samm 1Peske Portobello seened, eemaldage varred ja kaapige lusikaga pruunid kestad välja. Määrige seenekübara siseküljele veidi oliiviõli, puistake neile soola.
- Samm 2Katke ahjuplaat küpsetuspaberiga ja asetage sellele Portobello seened. Küpsetage umbes 15-20 minutit.
- Samm 3Kuumutage pannil oliiviõli ja lisage Bonduelle‘i lillkapsariis. Maitsestage soola ja pipraga, praadige umbes 7 minutit.
- Samm 4Täitke küpsetatud seenekübarad lillkapsariisi ja tükeldatud kirsstomatiga. Puistake Parma juustuga üle ja küpsetage veel paar minutit, kuni juust pruunistub. Kaunistage basiiliku lehtedega. Head isu!
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Lihapallid aedviljadega
Luba meil end üllatada. Need lihapallid sobivad suurepäraselt nii õhtusöögiks pere ringis kui ka lõunasöögiks sõprade seltsis.
Itaaliapärane bruschetta-suupiste
Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.
Lillkapsakuskuss maisiga
Avasta lisaks ...