Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat
Keskmine
2 inimest
30 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i aurutatud kikerhernest Vapeur
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
300 g spinatit
1–2 küüslauguküünt
2 maguskartulit ehk bataati
100 g fetajuustu
50 ml oliiviõli
Peterselli, soola ja pipart
- Samm 1Peske maguskartul, lõigake pooleks, veeretage korralikult oliiviõlis ja maitsestage soolaga-
- Samm 2Asetage maguskartul küpsetuspaberile ja küpsetage 25–30 minutit 200 °C ahjus.
- Samm 3Samal ajal kuumutage pannil oliiviõli ning praadige mõni minut spinatit ja purustatud küüslauku.
- Samm 4Lisage kikerhernes ning maitsestage soola ja pipraga. Tõstke ained nõusse ja lisage segule feta.
- Samm 5Tehke maguskartuli poolikutesse süvend ja pange sinna eelnevalt valmistatud segu.
- Samm 6Küpsetage ahjus veel 10–12 minutit. Maitsestage peterselli, soola ja pipraga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Brokolisupp
Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.
Kartuli-herne-spinatikarri
Sel korral kutsub Bonduelle sind rändama Indiasse! See maitsetandem loob sinus tunde, justkui istuksid India kohvikus.
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
Avasta lisaks ...