Kartuli-herne-spinatikarri
Sel korral kutsub Bonduelle sind rändama Indiasse! See maitsetandem loob sinus tunde, justkui istuksid India kohvikus.
Kerge
4 inimest
40 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
750 g kartulit
400 g spinatit
250 g rohelisi Bonduelle'i herneid
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 cm ingverit
1 spl tomatikastet
2 tl karrimaitseainet
40 g võid
Soola ja pipart
400 g spinatit
250 g rohelisi Bonduelle'i herneid
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 cm ingverit
1 spl tomatikastet
2 tl karrimaitseainet
40 g võid
Soola ja pipart
Koostisained 4 portsjoni jaoks
750 g kartulit
400 g spinatit
250 g rohelisi Bonduelle'i herneid
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 cm ingverit
1 spl tomatikastet
2 tl karrimaitseainet
40 g võid
Soola ja pipart
400 g spinatit
250 g rohelisi Bonduelle'i herneid
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 cm ingverit
1 spl tomatikastet
2 tl karrimaitseainet
40 g võid
Soola ja pipart
- Samm 1Koori või pese korralikult kartul, lõika veeranditeks ja keeda valmis.
- Samm 2Koori ja haki sibul, küüslauk ja ingver. Sulata pannil või ja prae kõik kergelt läbi.
- Samm 3Lisa 50 ml vett, tomatikaste ja karrimaitseaine. Sega kõik läbi.
- Samm 4Lisa herned ja keeda 2–3 minutit. Seejärel lisa kartul ja keeda mõni minut. Lisa spinat.
- Samm 5Jäta mõneks minutiks kaane alla seisma.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. Sobib kõikjale, meeldib kõigile!
Kartulivorm hernestega
See roheliste hernestega kartulivorm sobib imehästi pühapäevaseks õhtusöögiks perega või lõunasöögiks sõpradega. Teeb kõhu täis ka kõige näljasemal!
Kikerherne-, spinati- ja fetatäidisega ahjubataat
Avasta lisaks ...