Cereali Paella krevettidega
2 küüslauguküünt
8 spl oliiviõli
150 g suuri keedetud krevette
2 spl kuiva valget veini
60 g võid
Näputäis hakitud peterselli
Maitse järgi soola ja pipart
Kaunistuseks paar sidruniviilu
2 küüslauguküünt
8 spl oliiviõli
150 g suuri keedetud krevette
2 spl kuiva valget veini
60 g võid
Näputäis hakitud peterselli
Maitse järgi soola ja pipart
Kaunistuseks paar sidruniviilu
- Samm 1Kuumutage pannil koos purustatud küüslauguga 4 spl oliiviõli ja praadige läbi.
- Samm 2Lisage krevetid ja hautage veidi.
- Samm 3Lisage valge vein ja segage aegajalt. Kui krevetid on roosakad, lisage või ja petersell, maitsestage soola ja pipraga.
- Samm 4Samaaegselt kuumutage teisel pannil oliiviõli, lisage pakk Bonduelle Cerealit ja hautage umbes 6 minutit.
- Samm 5Lõpuks lisage Bonduelle Cereali köögi- ja teravilja segule krevetid esimeselt pannilt, puistake peeneks hakitud peterselliga üle ja pakkuge sidruniviiludega.
Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.
Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.
Taimetoidu nachod punaste ubade ja maisiga
Kui tahaks kerget ja maitsvat suupistet, mida võiks suurepäraselt jagada sõprade või perega, siis on punaste ubade ja maisiga nachod ideaalne valik, sest sobib ka taimetoitlastele. Selles roas on ühendatud krõmpsuvad nachod ning toitvad punased oad ja magus mais, luues koos meeldiva maitsekontrasti, mis loodetavasti kedagi ükskõikseks ei jäta. Iga suutäis rõhutab rikkalikke ja pikantseid lisandeid, mis sobivad ideaalselt soolase ja maheda kastmega. See on suurepärane suupiste õhtuseks koosviibimiseks, filmiõhtuks või lihtsalt mõnusaks lõõgastumiseks kodus. See punaste ubade ja maisiga taimetoidu nacho suupiste rõõmustab mitte ainult sinu maitsemeeli, vaid ka üllatab oma toiteväärtusega. Nii et kutsume seda proovima!