Kikerhernesupp fetajuustuga
Kerge
2 inimest
10 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
750 ml aedviljapuljongit
350 g sparglit
300 g kartulit
125 ml rõõska koort
100 g fetajuustu
50 g sellerit
30 ml õli
1–2 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
Soola ja pipart
- Samm 1Praadige hakitud kartulit, sellerit ja purustatud küüslauku kergelt õlis.
- Samm 2Lisage puljong ja keetke 10–15 minutit.
- Samm 3Lisage hakitud spargel ja kikerhernes. Keetke veel 10 minutit.
- Samm 4Lisage koor ning maitsestage soola ja pipraga. Serveerige hakitud tilli ja fetajuustuga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
Brokolisupp
Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.
Makaronid ricotta ja brokoliga
Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!
Itaalia salat
Rända koos Bonduelle'iga! Mozzarella ja rikkaliku aedviljavalikuga tunned, justkui lõunataksid Itaalias.
Avasta lisaks ...