Kikerhernesupp fetajuustuga

Kerge
2 inimest
10 minutit
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)

750 ml aedviljapuljongit

350 g sparglit

300 g kartulit

125 ml rõõska koort

100 g fetajuustu

50 g sellerit

30 ml õli

1–2 küüslauguküünt

1 peotäis tilli

Soola ja pipart
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk aurutatud kikerhernest Bonduelle (425 ml)

750 ml aedviljapuljongit

350 g sparglit

300 g kartulit

125 ml rõõska koort

100 g fetajuustu

50 g sellerit

30 ml õli

1–2 küüslauguküünt

1 peotäis tilli

Soola ja pipart

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Aurutatud "Vapeur" kikerherned
  1. Samm 1
    Praadige hakitud kartulit, sellerit ja purustatud küüslauku kergelt õlis.
  2. Samm 2
    Lisage puljong ja keetke 10–15 minutit.
  3. Samm 3
    Lisage hakitud spargel ja kikerhernes. Keetke veel 10 minutit.
  4. Samm 4
    Lisage koor ning maitsestage soola ja pipraga. Serveerige hakitud tilli ja fetajuustuga.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Brokolisupp

    Brokolisupp

    Brokolisupp üllatab nii sind kui ka kõiki sinu sõpru! Maitsete mäng vapustab kõiki maitseretseptoreid.

  • Makaronid ricotta ja brokoliga

    Makaronid ricotta ja brokoliga

    Hõlpsalt valmistatavad makaronid sobivad kõigile. Lase neil end ja oma külalisi üllatada!

  • Itaalia salat

    Itaalia salat

    Rända koos Bonduelle'iga! Mozzarella ja rikkaliku aedviljavalikuga tunned, justkui lõunataksid Itaalias.