1. >Retseptid
  2. >Suvesalat veiseliharibade ja punaste ubadega

Suvesalat veiseliharibade ja punaste ubadega

Kui suvepäevad on täis päikest ja ilm kutsub sööma kerget ja värsket toitu, siis saab veiseliharibade ja punaste ubadega suvesalatist ideaalselt tasakaalustatud valik. Selles retseptis on mahlased, täiuslikult küpsetatud veiseliharibad ühinenud krõmpsuvate köögiviljade ja toitvate punaste ubadega ning nii valmib roog, mis on nii toitev kui maitseküllane. Salatilehtede värsked noodid on kokku sobitatud maheda pikantse kastmega, mis toob esile veiseliha maitse ja täiendab ubade tekstuuri, pakkudes igas suutäies maitsete veetlevat harmooniat. Kui soovid midagi värsket, maitsvat ja toitvat, siis on see suvine veiseliharibade ja punaste ubadega salat suurepärane valik nii kergeks lõuna- kui õhtusöögiks.
Kerge
2 inimest
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
150 g veisesingipraadi,

80 g konservmaisi Bonduelle,

80 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,

50 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,

60 g sinihallitusjuustu,

100 g kirsstomateid,

60 g salatit,

oliiviõli,

soola, jahvatatud musta pipart,

palsamikreemi,

laimimahla.



Kaunistamiseks: koriandrit.
Koostisained 2 portsjoni jaoks
150 g veisesingipraadi,

80 g konservmaisi Bonduelle,

80 g konserveeritud punaseid ube Bonduelle Vapeur,

50 g konserveeritud punaseid ube tšillikastmes Bonduelle,

60 g sinihallitusjuustu,

100 g kirsstomateid,

60 g salatit,

oliiviõli,

soola, jahvatatud musta pipart,

palsamikreemi,

laimimahla.



Kaunistamiseks: koriandrit.
  1. Samm 1
    Pane toasoe veiseliha väga kuumale pannile ja küpseta õlis kõrgel kuumusel 8–9 minutit, keera liha iga minuti järel ringi. Küpsetatud liha maitsesta soola ja pipraga, lase 5-7 minutit toatemperatuuril seista. Seejärel lõika õhukesteks ribadeks.
  2. Samm 2
    Pane serveerimistaldrikule salatilehed, kirsstomatid, mais, aurus valmistatud punased oad ja tšillikastmes punased oad. Tükelda sinihallitusjuust ja pane salatile. Peale pane veiseliharibad, piserda salatile oliiviõli, palsamikreemi ja laimimahla. Kaunista koriandrilehtedega.
  3. Samm 3
    Ongi kõik – veiseliharibade ja punaste ubadega salat on valmis. Jääb üle vaid maitsta ja nautida!
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Mehhikopärased takod rebitud sealihaga (...

    Kui väljas valitseb suvekuumus, siis pole ilmselt ajaviiteks pere ja sõpradega paremat viisi kui hõrkude ja aromaatsete roogade maitsmine õues. Üheks selliseks võiks olla mehhikopärased takod rebitud sealihaga ehk teisiti laialdaselt tuntud kui carnitas, mis võimaldavad tunda saada mehhiko köögi ehtsust ja soojust. Carnitas on Kesk-Mehhiko piirkonnast pärit traditsiooniline mehhiko roog, mille valmistamiseks keedetakse sealiha koos erinevate vürtsidega aeglaselt omas mahlas, kuni see on äärmisel...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...

  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...