1. >Retseptid
  2. >Spagetid läätsedest valmistatud bologna kastmega

Spagetid läätsedest valmistatud bologna kastmega

Kerge
4 inimest
25 minutit
Koostisained
4 portsjoni jaoks
1 purk (310 g) Bonduelle läätsi

1 sibul

2 küüslauguküünt

2 sellerivart

500 g kirsstomateid

2 spl oliiviõli

400 g spagette

1 suur purk tomatipüreed (140 g)

Parmesani või muud riivjuustu
Koostisained 4 portsjoni jaoks
1 purk (310 g) Bonduelle läätsi

1 sibul

2 küüslauguküünt

2 sellerivart

500 g kirsstomateid

2 spl oliiviõli

400 g spagette

1 suur purk tomatipüreed (140 g)

Parmesani või muud riivjuustu
    Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
  • Aurutatud "Vapeur" läätsed
  1. Samm 1
    Peenesta sibul. Haki küüslauk peeneks. Lõika sellerivarred viiludeks. Lõika tomatid pooleks.
  2. Samm 2
    Kuumuta suurel pannil oliiviõli. Prae sibul koos küüslaugu ja selleriga (3 minutit). Lisa tomatid ja küpseta 8 minutit, kuni mahl eraldub.
  3. Samm 3
    Keeda spagetid vastavalt pakendi juhistele (ära keeda liiga kaua). Loputa läätsed ja nõruta korralikult
  4. Samm 4
    Sega tomatipüree köögiviljade hulka. Lisa 150 ml vett ja lase keema tõusta. Vähenda kuumust, lisa läätsed ja keeda kastet 5 minutit madalal kuumusel.
  5. Samm 5
    Lisa spagetid. Sega spagetid läätsekastmega. Maitsesta soola ja pipraga. Jaota spagetid neljale taldrikule ja serveeri juustuga.
  6. Samm 6
    Nõuanne: Kui sulle meeldib vürtsikam toit, siis prae koos köögiviljadega ka 1 peeneks hakitud tšillipipar (seemneteta). Lihaga variant: Võta 1 purk (160 g) läätsi ja prae koos köögiviljadega ka 150 g veisehakkliha. Lisa tomatid alles siis, kui hakkliha on murenenud. Vegan variant: Serveeri spagetid taimejuustuga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Kikerherned indiapäraselt
  • Takod portobello seente, marineeritud si...

    Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...