Kuumuta suurel pannil oliiviõli. Prae sibul koos küüslaugu ja selleriga (3 minutit). Lisa tomatid ja küpseta 8 minutit, kuni mahl eraldub.
Samm 3
Keeda spagetid vastavalt pakendi juhistele (ära keeda liiga kaua). Loputa läätsed ja nõruta korralikult
Samm 4
Sega tomatipüree köögiviljade hulka. Lisa 150 ml vett ja lase keema tõusta. Vähenda kuumust, lisa läätsed ja keeda kastet 5 minutit madalal kuumusel.
Samm 5
Lisa spagetid. Sega spagetid läätsekastmega. Maitsesta soola ja pipraga. Jaota spagetid neljale taldrikule ja serveeri juustuga.
Samm 6
Nõuanne: Kui sulle meeldib vürtsikam toit, siis prae koos köögiviljadega ka 1 peeneks hakitud tšillipipar (seemneteta).
Lihaga variant: Võta 1 purk (160 g) läätsi ja prae koos köögiviljadega ka 150 g veisehakkliha. Lisa tomatid alles siis, kui hakkliha on murenenud.
Vegan variant: Serveeri spagetid taimejuustuga.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Kikerherned indiapäraselt
Takod portobello seente, marineeritud si...
Kui tahaks midagi, milles oleks koos nii rikkalik maitse kui toiteväärtus, siis on portobello seened...
Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...