1. >Retseptid
  2. >Maisi-lõhetartar

Maisi-lõhetartar

Kerge
2 inimest
20 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi

1/4 punast sibulat

1/2 sidruni mahl

Soola ja pipart

1 spl oliiviõli

Lõhet

1/2 tomatit

7 mündilehte

Murulauku

1 tl Worcesteri kastet

1 spl tšillikastet

3–4 keedetud kartulit
Koostisained 2 portsjoni jaoks
1 purk Bonduelle'i maisi

1/4 punast sibulat

1/2 sidruni mahl

Soola ja pipart

1 spl oliiviõli

Lõhet

1/2 tomatit

7 mündilehte

Murulauku

1 tl Worcesteri kastet

1 spl tšillikastet

3–4 keedetud kartulit
  1. Samm 1
    Sega kokku hakitud sibul, sidrunimahl, sool, pipar ja oliiviõli. Lase seista.
  2. Samm 2
    Tükelda lõhe, tomat, münt ja murulauk. Sega kõik koostisained kokku maisi, ette valmistatud sibula, Worcesteri kastme ja tšillikastmega.
  3. Samm 3
    Püreesta vormis kartul, maitsesta soola ja pipraga ning aseta ettevalmistatud mass kartulile.
  4. Samm 4
    Tõsta vorm ära ja kaunista tartar mündilehega.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Itaaliapärane bruschetta-suupiste

    Bonduelle'i toidureisid kutsuvad rändama Itaaliasse. Suupiste, mis üllatab kõiki.

  • Mehhiko hautis

    Rända koos Bonduelle'iga! Täna oled oodatud selle hautisega Mehhikosse rändama. See paneb sind kahtl...

  • Vürtsikas supp

    Väga maitsev ja saab kiiresti valmis! Sobib imehästi õhtusöögiks sõpradega või romantiliseks õhtuks ...