Kõrvits (50%), porgand (40%), sibul (10%).
Võib sisaldada Sellerit.
100g | ||
---|---|---|
Energiat (kJ) | 120 kJ | |
Energiat (kcal) | 29 kcal | |
Rasvad | 0,2 g | |
Millest küllastunud rasvhappeid (g) | 0,1 g | |
Süsivesikuid (g) | 4,8 g | |
Millest suhkrud (g) | 3,1 g | |
Kiudaineid (g) | 2,2 g | |
Valku (g) | 0,8 g | |
Soola (g) | 0,03 g |
Koostisained: köögiviljapuljongit – 0,5l; 1 pakk Bonduelle’i roheliste köögiviljade püreesupisegu; 1 klaas koort (30% rasva); soola ja pipart. Valmistamine: 1. Valmista köögiviljapuljong. 2. Lisa pakendis olevad köögiviljad keeva puljongi hulka ja keeda 3 minutit. 3. Lisa koor. 4. Püreesta segu, et saada ühtlane kreemjas supp, maitsesta vastavalt soovile. Suppi võib kaunistada saiakuubikutega.
Külmikus (0 kuni +3°C): 24h. Sügavkülmas (-18°C): tarbida enne pakendil näidatud säilivusaja lõppu.
Ülessulanud toodet uuesti mitte külmutada.