Supp igaühele

Naudi maitsvat ja kõrvitsa-aedviljasupi segu, mille saad valmistada enda maitse järgi! Võid seda süüa tavalise ja püreesupina. Mõlemad variandid on maitsvad ja tervislikud.

netokogus: 400 g
koostisosad

Kõrvits (50%), porgand (40%), sibul (10%).

Võib sisaldada Sellerit.

toiteväärtus

100g
Energiat (kJ) 120 kJ
Energiat (kcal) 29 kcal
Rasvad 0,2 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g) 0,1 g
Süsivesikuid (g) 4,8 g
Millest suhkrud (g) 3,1 g
Kiudaineid (g) 2,2 g
Valku (g) 0,8 g
Soola (g) 0,03 g
valmistamisviis

Koostisained: köögiviljapuljongit – 0,5l; 1 pakk Bonduelle’i roheliste köögiviljade püreesupisegu; 1 klaas koort (30% rasva); soola ja pipart. Valmistamine: 1. Valmista köögiviljapuljong. 2. Lisa pakendis olevad köögiviljad keeva puljongi hulka ja keeda 3 minutit. 3. Lisa koor. 4. Püreesta segu, et saada ühtlane kreemjas supp, maitsesta vastavalt soovile. Suppi võib kaunistada saiakuubikutega.

säilitustingimused

Külmikus (0 kuni +3°C): 24h. Sügavkülmas (-18°C): tarbida enne pakendil näidatud säilivusaja lõppu.

Ülessulanud toodet uuesti mitte külmutada.

Avasta meie retsepte

KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend
  • Cereali seente ja Parma juustuga
  • Krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtig...

    Kui soovid ühtaegu midagi kerget, krõmpsuvat ja pehmet, on krõbedad maisipannkoogid Kreeka jogurtiga...

  • Röstsai guacamole, maisi ja fetajuustuga

    Kui soovid midagi kiiret, kuid samas erakordselt maitsvat, võib röstsai guacamole, maisi ja fetajuus...