Video vaatamiseks tuleb nõustuda YouTube'i küpsistega.
Lillkapsa-riisipilaff sidruni ja peterselliga taimetoitlastele
2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi
80 ml köögiviljapuljongit
1 g värsket koriandrit
20 g õli
20 g võid
50 g sibulaid
Pool sidrunit
5 g peterselli
Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
Koostisained 2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi
80 ml köögiviljapuljongit
1 g värsket koriandrit
20 g õli
20 g võid
50 g sibulaid
Pool sidrunit
5 g peterselli
Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
Retsept, milles kasutatakse valmistamisel
Lillkapsas riis
Samm 1
Lase lillkapsariisil üleöö külmikus sulada; nõruta. Koori sibulad, pese ja lõika väikesteks 4-5 mm suurusteks kuubikuteks. Pese petersell, eralda lehed vartest ja haki noaga peeneks.
Samm 2
Kuumuta pliidil pott, lisa õli ja prae sibulad koos tüümianiga läbi. Prae 2-3 minutit keskmisel kuumusel segades. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga, aga ära liialda
Samm 3
Lisa praetud sibulatele nõrutatud lillkapsariis ja prae korralikult läbi. Keeda umbes 3-4 minutit, kõrgemal kuumusel pidevalt segades.
Samm 4
Hoia köögiviljapuljong soe, et peale valades ei jahutaks see juba potis olevaid kuumi koostisosi. Vala köögiviljapuljong potti ja lase keema tõusta. Kui see on keema tõusnud, lase keeda umbes 5-6 minutit, kuni puljong aurustub.
Samm 5
Aurutatud pilafile riivi poole sidruni koor (mahla ära pigista), lisa pool hakitud petersellist, või, sega korralikult läbi ja maitse, vajadusel maitsesta soola, pipra või vähese suhkruga.
Samm 6
Serveeri pilaff kausis, puista peale ülejäänud petersell ja lisa sidruniviil.
Lase end üllatada
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Kikerherned indiapäraselt
Takod krevettide, ananassi ja tšillikast...
Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade ...
Mehhikopärased quesadillad rebitud seali...
Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad ...