See on suurepäraste inimeste algatus, mis sai alguse ühe eesmärgi nimel: tegutseda selleks, et muuta suhtumist toitu. Näiteks toimub juba 12 aastat Louis Bonduelle’i konverents, mille eesmärgiks on inimeste toidutarbimisel saavutatud edusammude hindamine. 2018. aastal toimus konverents UNESCO peahoones ja selle teemaks oli „Linn ja põllumajandus: lähenemine või kaugenemine?“. Paljud eksperdid, nagu Antoine Jacobsohn (Potager du Roi juhataja Versailles’ist), Florent Quallier (ajaloolane), Christine Aubry (agronoom), Joëlle Zask (filosoof), Nicole Darmon (dietoloog) ja Julie Le Gall (geograaf), jagasid sel teemal oma kogemusi. Ürituse ajal autasustati Louis Bonduelle’i avastuste auhinnaga Andrea Pallarès Pallarèst, üli.pilast Colombiast, kelle teaduslik uurimine oli seotud kaunviljades sisalduva tärklise seedimisega.
Samuti jagab Louis Bonduelle’i fond teavet enda sisukal veebilehel! Sealt võib leida nõuandeid, uudiseid ja teavet kogu maailmast, et igaüks võiks köögivilju paremini mõista ja oma igapäevaseid toite maitsvamaks muuta.