Naudi maitsvat ja kõrvitsa-aedviljasupi segu, mille saad valmistada enda maitse järgi! Võid seda süüa tavalise ja püreesupina. Mõlemad variandid on maitsvad ja tervislikud.
netokogus: 400 g
koostisosad
▶
Kõrvits (50%), porgand (40%), sibul (10%).
Võib sisaldada Sellerit.
toiteväärtus
▶
100g
Energiat (kJ)
120 kJ
Energiat (kcal)
29 kcal
Rasvad
0,2 g
Millest küllastunud rasvhappeid (g)
0,1 g
Süsivesikuid (g)
4,8 g
Millest suhkrud (g)
3,1 g
Kiudaineid (g)
2,2 g
valmistamisviis
▶
Koostisained: köögiviljapuljongit – 0,5l; 1 pakk Bonduelle’i roheliste köögiviljade püreesupisegu; 1 klaas koort (30% rasva); soola ja pipart. Valmistamine: 1. Valmista köögiviljapuljong. 2. Lisa pakendis olevad köögiviljad keeva puljongi hulka ja keeda 3 minutit. 3. Lisa koor. 4. Püreesta segu, et saada ühtlane kreemjas supp, maitsesta vastavalt soovile. Suppi võib kaunistada saiakuubikutega.
säilitustingimused
▶
Külmikus (0 kuni +3°C): 24h. Sügavkülmas (-18°C): tarbida enne pakendil näidatud säilivusaja lõppu.
Ülessulanud toodet uuesti mitte külmutada.
Avasta meie retsepte
KergeKeskmineKeerukas
< 15 Minutit15 - 45 Minutit45 m ja +
Legend▶
Cereali seente ja Parma juustuga
Oasalat
Hautis
Kiire ja tervislik õhtusöök sinu kohtumiseks sõpradega või romantiliseks õhtuks lähedase inimesega. ...